2777
2789
عزیزم من کارای دکتر مفرد رو دیدم خوشم اومده بعد نرخش بالاس

دکترخوب بانرخ کمتربرو

هی صب کنی پول جورشه اونم نرخش بالاتر رفته

آذین،،هستم،،خدایا خدایی کن رحم کن معجزه کن ، اگرنکنی من نه خدادارم و نه حسین،،،،من امید داشتم ،خدایا،،،،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قراره 5 اذر پیش عارف زاده عمل کنم 31 میلیون

بینیت گوشتیه؟نرخش خیلی کمه مطمئنی کارش خوبه؟؟

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

خداییییی ؟! راضی هم هستی حالا؟!

بله

عااااااالی

اصلا هر چی بگم کم گفتم

هر کی دید عملم رو آدرس دکترم رو خواست

البته گول خوردن😂چون من بینیم ایراد نداشت فقط مرض تغییر داشتم و چسب زدن

آخه اون موقع هر کی وضع مالیش عالی بود عمل می کرد تو هر محل شاید یکی

منم چون خواهرم پزشکه آمریکا بود برام پول میفرستاد حتی خونه هم برام خرید

❤خدایا شکرت

یه نفر رفته کلیه فروخته ماشین خریده حالا باهمون ماشین میره دیالیز میشه.....

عوارض عمل بینی زیاده مثلا آبجیم دیگه مثل قبل حس بویایی نداره مثلا مشتری میاد براش اصلا بوی بدنشون احساس نمیکنه .... خیاطی داره ....یا میگرن  داره میگه از وقتی عمل بینی کردم دیگه سردرد نشدم چون بو عطر و بو عرق طرف مقابل برام زیاد نیست یا میبینی حس نمیکنم ....

بعد شانسی هست عمل یکی از اقوامون عمل کرده الانه سه بار رفته برای ترمیم ولی درست نمیشه بینی

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم

راضی؟ تنفس؟

عالی 

از وقتی تامپونو برداشتم تا الان هیچ مشکلی تنفسی  نداشتم 

بینیم استخوانی قوز دار بود 

می خواستم‌ قوزش بره 

هم قوزش برداشته و هم نوکشو یکم  داده بالا‌

طبیعی و شیک 

بهترین کاری که توعمرم درحق خودم کردم همین بود

پریناز۲۰۱۸سابق هستم قصه ی گوی سایت!