2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برنج تا مجدد گرم نشده باشه میشه خوردمرغ هم همینطور ببین اگر بوش تغییرنکرده وگرم نشده قبلا بخورید

بوش تغییر نکرده و گرم هم نشده اصلا تو ظرف یکبار مصرف بوده غذا عروسی هست منم خیلی دوست دارم 😄

منو شیر نکن میفتم میمیرم خونم گردن تو میمونه 🤣🤣🤣

😂😂 بریز بره مرغ نهایت یه روز تو یخچال بمونه میخواستی نگهداری باید فریز میکردی

کودکانه دوستم بدار مثلا وقتی مادرت گفت:《این نه !》همان جا بنشین و برایم گریه کن

وای من پارسال بارداربودم چنان ازخوردن قورمه سبزی لذت میبردم

شما تازه بخوری بهتر اما جوری میگی چنان هپش مزه است اگر نخوری بعدش فکرت اذیته 

بخور خراب نشده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

🙄اون برنج یبار پخته شده و داغ سرو شده و الان تو میخوای مجدد گرمش کنی...عزیزم شما کلا دلت به خوردن د ...

نه اتفاقا ناهار هم ماکارونی درست کردم یعنی ناهار داریم اینجا اکثرا گفتن نخور نمی‌خورم دیگه

نه اتفاقا ناهار هم ماکارونی درست کردم یعنی ناهار داریم اینجا اکثرا گفتن نخور نمی‌خورم دیگه

نمیخوری اسراف نکن بده همسرت بخوره 

یا توپلاستیک کن شب از جایی آویزون کن توکوچه انشاءالله به یک نیازمند می رسه روشم بنویس دست نخورده است

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

نمیخوری اسراف نکن بده همسرت بخوره یا توپلاستیک کن شب از جایی آویزون کن توکوچه انشاءالله به یک نیازمن ...

میشه غذایی که احتمال مسمویت باهاش هست رو به نیازمند ندید...مرسی