2777
2789
عنوان

خیلی کاربرای اینجا میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 61 پست
بفرمایین یکیش پیدا شد ادبیاتم که برای یه ادم عقب افتاده اینجور افراد همین مدلینا

دوست عزيز دعا وجود داره خدا نكنه كرفتارش شي كه بهت ثابت شه ولي تا هر جي ميشه يا طرف خواستكار نداره سريع بكن واست دعا كرفتن و برو دعانويس اينو قبول ندارم. خواستكار نداشتن كلي دليل داره لزوما كسي دعا نكرفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

جالبهتو این جور تاپیکا بیشتریاموضعشون عوض میشه 

چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️‍🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️‍🔥     #کوروش_بزرگ

چطور خدا رو قبول داری دعا و طلسم رو ن؟یبار قران بخون خدا خودش در موردش گفته

شما قران خوندی؟😂😂😂😂😂اگه خونده بثدی ویدونستی خدا ثند گفته دعا و جادو وجوود داره اماااا تا زمانی که من نخوام هیچ عنوان عمل نمیکنه برای ادم مومن ایمان یه صد محکمه جلوش 

جادو هم اگه بود ۱۰۰شال پیش بود الان همه کلاه بردارن

https://abzarek.ir/service-p/msg/2178600

من یه دوست دارم واسه هر چی میره پیش دعا نویس تو خونم راهش نمیدم فقط بیرون میبینمش اونم سالی دو بار اینجور افراد به نظرم قابل اعتماد نیستن وقتی واسه هر چی دعا میگیرن یهو بزنه به سرشون واسه توام دعا بگیره البته بگم اعتقاد ندارم به این چیزا تو عمرم یکبارم مسیرم نخورده به این کلابردرا

استاترجان سحر وجادو و طلسم تو قرآن بهش اشاره شده تو فقط زمانی میتونی بگی نیست که منکر قرآن باشی. اما موافقم نباید رفت دنبالش. واینکه وقتی میگی تو خونه‌ت راه نمیدی یعنی بهش اعتقاد داری وگرنه چرا راه نمیدی تو خونه‌ت اگر اعتقاد نداری.

زهد ریایی،جهل مقدس...
حوصله بحث با یه بچه سن رو ندارم که هیچی از زندگی حالیت نیستبرو برو مدرست

خدا شفات بده البته کسی که رمال و جادو رو باور داره اصلا حدی نیست من جوابشو بدم همینکه اینجایی ادم میترسه😂

نمیگ قبول ندارم میگه ادم عاقل نمیره سمت دعا گرفتن بجاش پیش خود خدا دعا کنه ن ک بره سراغ این‌چیزا خدا ...

آدم عاقل نمیره سمت دعا، آدم عاقلو مجبور میکنن بره سمت دعا

برای خود من اونقد نوشتن تا مجبور شدم برم بازش کنم

خدایا اگه من گناهی میکنم از من ناراحت نشو ، شاید حکمتی توشه🙂
کم اینجا سسشر تفت بدهوقتی سرت بیاد یکی دعات کرد‌ میفهمی دعا یعنی چیو خودتو میزنی اینور اونور تا یکی ...

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیافته

هیچ گاه چشمانت را برای کسی که مفهموم نگاهت را نمی فهمد گریان نکن. 

والا من هربار پستی گذاشتم یا تاپیکی زدم کل بدنم یخ کرده که الان چندنفر بی دلیل میخوان توهین کنن اینج ...

دقیقا نود درصد به شدت ضعف فرهنگی دارن 🤢

دقیقا راه درست فقط راه توسل به خدا و قرآن و اهل بیته.

بسم الله الرحمان الرحیم. سلام. نابینا هستم. صفحه‌خوان nvda, همه نوشته های متنی جز عکسنوشته ها رو در کامپیوتر میخونه. امروز برای سلامتی و ظهور امام زمانت دعا کردی؟ صلوات فرستادی؟ برای فرج و رفع غربت هزار ساله امام معصوم و مهربانت چه کردی؟! امام زمان هر لحظه دعاگوی ما و آمینگوی دعاهایمان هستند. همه هستی و وجودمون و نعمتهایی که داریم به برکت وجود حضرته. ما خلیفه خدا در زمینیم و باید کانال رحمت الهی باشیم، در آخرت همه با هم بریم بهشت! تاپیکهام همشون امیدبخشن. من به خاطر عهدی که با خدا بستم، از سال 1400 اومدم اینجا و موندگار شدم. عهدم با خدا اینه که به همه امید بدم و همه رو دعوت کنم سر سفره پرمهر خدا و اهل بیت.