2777
2789
عنوان

رابطه زوری بعد از ازدواج رو چرا تأیید میکنی❓😕

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 27 پست

دقیقا.‌ به کسی که با خواست خودش با دوست‌پسرش رابطه داره می‌گن داره ازت سواستفاده می‌شه خودت نمی‌فهمی. بعد به کسی که با شوخرش به زور رابطه داره می‌گن وظیفه‌ته.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا منظورمو نمیفهمی؟میگم شاید زنه دلش بخواد یه روز نداشته باشه مگه مرد باید فقط امر نهی کنه تو ای چی ...

ن امر ونهی توش نیس ما۱۲ساله ازدواج کردیم تاحالا سر این زور واجباری نبوده اصلا وقتی بفهمی طرفت زوری رابطه گرفته باهات ک لذتی نمیبری

حداقل شوهرمن ک اینطوریه تاحالا دوستامم نشنیدم بگن همسرشون زورشون کرده باشه

فقط 16 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چون خیلی از زن ها وقتی مجرد هستن باهاشون بد رفتار شده

پدر و مادر درست باهاشون برخورد نکردن و هی تحقیرشون کردن

اعتمادبه نفس ندارن و خودشون صاحب هیچ حق و حقوقی نمیدونن

خیلی از زن ها هیچ اطلاعاتی راجب حقوق خودشون ندارن

چقدرررر حق

بارها گفتم اینجا نیاز زن تعریف نشدست

بگی اقا من باخواست خودم با پارتنرم رابطه دارم بخدا خودم خواستم اصلا خودم پیشنهاد دادم میگن اون داره سواستفاده میکنه چمیدونم تو الی تو بلی

اما اگر حالت بهم بخوره تو روی شوهرت نگاه کنی(مثلا قهر باشی)باید تمکین کنی چون وظیفته😐

ارهناراحت کنندش اینه که خود خانوما این حرف رو میزننیعنی کوچکترین حق و نیازی برای خودشون نمیدونن

💔متأسفم این چن روز همش فک میکنم بعد از دانشگاه مهاجرت کنم برم واقعا داره بم فشار میاد تو این جامعه