2777
2789
عنوان

اگه پز زیر پوستی برداشت نمیکنین میشه بگین چیکارکنم که

| مشاهده متن کامل بحث + 726 بازدید | 62 پست
چه جوری بگم ؟بگم خودم قصد ندارم ولی یکی رو‌میشانسم خیلی دختر خوبیه ؟اون دختره ناراحت نمیشه من خواستگ ...

نه من یکی و دیدم گفتن جواب دختر خودمون منفی هست ولی دختر برادرم هست .... اون دخترعمو هم ازدواج کرد با همون خواستگار رد شده، ناراحت هم نبود والا پز شوهرشم می دادن 😁

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به یه نفر قول دادم منتظرش بمونمکه اون یه نفرم خانوادم باهاش مخالفنولی من دلم نمیاد دلشو بشکنم

بعدا میتونی خاطره خواستگارهای زیاد و عشق اشتباهت رو تعریف کنی برای نسل بعدی که ازت درس بگیرند یا خودت حسرت گذشته رو بخوری

خونواده ها هیچوقت بی دلیل با کسی مخالفت نمیکنن

۹۹ درصد اوقات حق با خونواده هست تو جریان ازدواج ....

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

به یه نفر قول دادم منتظرش بمونمکه اون یه نفرم خانوادم باهاش مخالفنولی من دلم نمیاد دلشو بشکنم

تو نمیتونی تا همیشه منتظر اون بنده خدا بمونی یا باید خانوادت و راضی کنی یا اینکه دیگه بری پی زندگیت خانوادت چرا راضی نیستن؟

بعدا میتونی خاطره خواستگارهای زیاد و عشق اشتباهت رو تعریف کنی برای نسل بعدی که ازت درس بگیرند یا خود ...

حرف دردناکی بود

خودمم دارم از فکر و‌خیال دیوانه میشم

ولی اون شخص داره همه تلاش خودشو میکنه که شرایطو اوکی کنه ٫ دلم نمیاد پا رو دلش بزارم

من و همسرم باهم دوست بودیم ماه‌های آخر دوستمون وضعیتمون اینجوری بود دیگ مادرم به خواستگارا می‌گفت با یکی نشون هستن (که بابام در جریان نبود ) آخرش یکیشون رفت گذاشت کف دست بابام یه دعوایی شد تو خونه و همسرم مجبور شد خیلی اضطراری بیاد خواستگاری 😂😂😂

حرف دردناکی بودخودمم دارم از فکر و‌خیال دیوانه میشمولی اون شخص داره همه تلاش خودشو میکنه که شرایطو ا ...

خود دانی

خیلی وقتها لازم نیست همه چی رو خودمون تجربه کنیم توی زندگی..... میشه از تجربه دیگران استفاده کرد به جاش