2777
2789
عنوان

بچه ها تا از حموم درمیام زیربغلم بو میگیره کلافه شدم دیگه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 450 بازدید | 47 پست

صابون tCCبگیر بزن زیر بغلت بعد۳دقیقه بشور

بیرون اومدنیم مام امبرلا بزن

تا۲روز بو نمیدی تضمینی👌

آناهیتا🌿                                                                           این کاربری از مامان آریا به خاله آریا واگذار شده است😎

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه میشه با مام بازم عرق کنی

من میزنم خیلی خوبه ک

تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچ کس متوجه عرض بنده نمیشه🌚 کسی که میره نونوایی بخاطر شاطر نیست بخاطر نونشه، اینو دوبار بخون چون من راجع به شاطر و نون حرف نمیزنم 🫡

من شنیدم سورملینا خیلی خوبه یه پودر هم خودم دارم سفیده نمیدونم چی هست باز میزنم تا حمام بعدی بو نمیگ ...

نخری افتضاح فقط یکساعت رو بدنت میمونه

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

کدوم؟

برو تو تاپیک هام

عنوانش اینه که حاضرم همه زندگیمو بدم دیگه بو ندم

پارسی را پاس بداریم✅️زبان من جان من است❤️من همان دختر بی حوصله ی غم زده ام، دختری که رگ خوابش حرم است..✨️

نخری افتضاح فقط یکساعت رو بدنت میمونه

دیدم دو سه نفر گرفته بودن خیلی راضی بودن اتفاقا میخواستم بخرم پس نگیرم

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!
تغذیه روتغییربده ادویه جات اصلااستفاده نکن آب زیادبخورمیوه بخورقول میدم بهت نیازبه هیچی نداری

پیاز خام گاهی میخورم

ترشی هم بیشتر اوقات همراه غذا میخورم

به نظرت میتونه از اون باشه؟

اللهم عجل لولیک الفرج

منم مث تو بودم پماد زینک اکساید نجاتم داد 

الن میان میگن ضرر داره 

دائم نباید بزنی مثلا یه هفته بزن یه هفته نزن اوکیه 

وقتیم که پماد رو زدی عطر بزن روش 

وقتی عرق میکنی بو عطر میگیری خیلی خوبه خیلییی 

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.