2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتی آب و برق نداریم چرا اصرار میکنن جمعیت زیاد بشه خودمونم تو عذابیم بیشتر بشه که بدتره

والا همینو بگو .مملکت ورشکست شده ملت پول یومیشون رو به زور در میارن اینام گیر دادن بچه بیارید

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
وقتی آب و برق نداریم چرا اصرار میکنن جمعیت زیاد بشه خودمونم تو عذابیم بیشتر بشه که بدتره

واقعا دلیلشو نمیدونید 

در عجبم از ملتی که دارن با چشماشون شرایط رو میبینن و دنبال دکترن برای تعیین جنسیت سومی و چهارمی که فلان جنس رو نداریم و دلمون بچه میخواد باز 

بعد فلان کشور بی وجدان رو لعنت میکنن که داره نسل کشی میکنه 

راسته گفتن بارون نیاد باید تهران تخلیه بشه؟

گفتن.تخلیه کنیم  آخه کجا بریم ؟مگه میشه.بجای اینکه بفکر چاره باشن می خواهند صورت مساله پاک بشه.عربستان وبیشتر کشورهای عربی ،کشورهای خشکی هستند اونا پس چطوری اب شیرین تولید می کنن؟؟؟

چون این مشکلات موقتیه ولی پیری جمعیت و ازبین رفتن نژاد ایرانی عوارصش برای ایران و مردمش خطرناکتر و موندگارتره از کم ابیه موقته

مقدار زیادی از وجودم را در آنجا جا گذاشتم

والا همینو بگو .مملکت ورشکست شده ملت پول یومیشون رو به زور در میارن اینام گیر دادن بچه بیارید

یکی میگفت اگه درآمد ندارید مستاجر هستید ۴تا بچه بیارید که بعدا کمبود دکتر و آتش‌نشان نداشته باشیم

خب همین دکتر و آتش‌نشان نباید شرایطش آماده باشه که با خیال راحت درس بخونه حداقل یه اتاق جدا و غذای خوب داشته باشه

من بچه بودم خیلی استعداد داشتم ولی پدرمادرم گداگشنه بودن غذا و لباس و اتاق نداشتم نتونستم به اندازه کافی درس بخونم به جایی برسم همیشه مسخرم میکردن همیشه فحش و کتک و دعوا بود

گفتن.تخلیه کنیم آخه کجا بریم ؟مگه میشه.بجای اینکه بفکر چاره باشن می خواهند صورت مساله پاک بشه.عربست ...

عربستان از تکنولوژی یه پسر ایرانی استفاده کرده و الان کشورش برف میباره بعد همون پسرو ما از ایران بیرون کردیم...اینه فرقش...

گفتن.تخلیه کنیم آخه کجا بریم ؟مگه میشه.بجای اینکه بفکر چاره باشن می خواهند صورت مساله پاک بشه.عربست ...

برای این که پول ،سرمایه ایران میره به ناکجا آباد 

خدایا ما رو تو خیلی حساب کردیم