2777
2789
عنوان

اوتیسم یا خجالتی

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 28 پست
اونم هست ولی گاهی ندارم علتشو نمیدونم شاید توهمات واقعیت برام قابل تشخیص نیست نمیدونم در واقع چیجور ...

بفرمایید که درس خوندین یا نه تو یادگیری مشکلی نداشتین

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

علاقه به کارهای انفرادی دارممشکل تو قدرت تکلم تو اولین برخورد با فرد غریبه گاهی دارم گاهی نه گاهی خو ...

قوه تخیلت امکان خیال پردازی چه جوریه؟ 

ضرب المثل، استعاره و... رو میفهمی؟ 

متوجه شوخی میشی؟ 

میتونی از حقت دفاع کنی؟ 

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بفرمایید که درس خوندین یا نه تو یادگیری مشکلی نداشتین

نه اتفاقا ریاضیم خیلی قوی بود به همه من یاد میدادم خیلی تند تیزم توکار اونقدر سرعت عملم تو کار بالاست که همه تعجب میکنن تو حل ریاضی یا کار با کامپیوتر فقط مشکلم مصاحبه روز اوله دقیقا نمیدونم چند نفر اونجان قراره چیجور استرس بگیرم اگه روز اول یکی همراهم بیاد شاید مشکلم حل بشه ک اونم روم نمیشه از کسی بخوام 

قوه تخیلت امکان خیال پردازی چه جوریه؟ ضرب المثل، استعاره و... رو میفهمی؟ متوجه شوخی میشی؟ میتونی از ...

قوه تخلاتم خیلی بالاست گاهی توهم واقعیت تشخیص نمیدم قبلا که دبستان دبیرستان بودم نمیتونستم از حقم دفاع کنم اما الان نه ولی سرکار مثلا کسی کارشو بندازه گردن من باز اونوقتم نمیتونم مگر اینکه کلا از کار در بیام پیامکی حرف بارش کنم

بدون قرص های حاوی سرترالین در حد ۱۵ و ۱۶ نمره میگرفتم چون دچار سردردهای عصبی میشدم

قرص را به تشخیص کی مصرف میکنید

ز همه دست کشیده ام تا تو باشی همه                                        با تو بودن ز همه دست کشیدن دارد                                         آقا هستم!
قوه تخلاتم خیلی بالاست گاهی توهم واقعیت تشخیص نمیدم قبلا که دبستان دبیرستان بودم نمیتونستم از حقم دف ...

پس امکان نداره تو طیف اوتیسم باشی

چون افراد اوتیسم قوه تخیل ندارن 

امکان خیال پردازی ندارن

متوجه شوخی و ضرب المثل و استعاره و... نمیشن 

اگه توهم داری یا واقعیت رو از خیال تشخیص نمیدی برو دنبال بیماری های روانی چنین علامتی تو اوتیسم نیست

بعضی از بیماری های روانی از بچگی همراه فرد مبتلا هستن یا حتی مادرزادی هستن و علائمی شبیه اوتیسم هم دارن ولی اوتیسم نیستند

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پس امکان نداره تو طیف اوتیسم باشیچون افراد اوتیسم قوه تخیل ندارن امکان خیال پردازی ندارنمتوجه شوخی و ...

آره دقیقا با اوتیسم اشتباه گرفته میشه شایدم تلقین میکنم به خودم ولی امیدوارم یه دوران بگذره برام خیلی تلخ و منسجم کننده است