2777
2789
عنوان

بنظرتون مقصرمنم یانامزدم

118 بازدید | 14 پست

من نامزدم هفته پیش دوشب خونه نامزدم بودم والان همش میرم دانشگاهو اینا یه هفتس خونشون نرفتم بعد مادرش گفته بهش من خبرشونو نمیگیرم بعد باهم بیرون بودیم دیشب یهو گفت بیابریم خونه ما یه برادر کوچیکتر داره چیپس گگرفته میگه بازنداداش شب بخورم منم خسته بودم وراستش حوصله نداشتم برم بهش گفتم امشب نمیتونم فرداشب میام گردنم درد میکنه انقدردانشگاه نشستم بعد گفت پس چطور داری بیرون بامن دورمیزنی ولی خونمون نمیتونی بیای وبحپمون خیلی بالاگرفتو بهش گفتم گورتو گم کن چون بنظرم دهن بینه مادرشه چون اون گفته من خبرنمیگیرم پرشده الان بنظرتون مقصرکیه 

شما وقتی شوهرتون میگه برین خونشون نرین ناراحت میشه؟

بهم میگه تو هیچوقت به حرف من گوش نمیدی چشم نمیگی تواین چیزا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم خیلی تند برخورد کردی،،، میتونستی با ارامش و منطق دلایلتو بگی اگه درک شعور داشت درکت میکرد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

تو ماشین کنار نامزد نشستن و دور دور خیییلی فضاش با مهمونی رفتن خونه ی مادر شوهر و رعایت کردن آداب مهمانی تفاوت داره و  نامزدتون انتظار بیجایی داشتن.

البته که شما هم نباید فحش میدادین.

دنبال پیدا کردن مقصر نباش

مسئله بوجود اومده رو با زبون خوش و‌آرامش حل کن

اون خاسته زیادی نداشت 

ولی توام حق داری یوقت حال رفتن ب اونجارو نداشته باشی

احتمالا اوایل نامزدیته 

بمرور همشون حل میشه

منم مشکل مشابه تورو داشتم اوایل از اینکه نمیرفتم گله میکردن

الان دیگ براشون طبیعی شد

خب احساس آرامش و‌امنیت ندارم اونجا

بیس چهاری زنگذآیفونشون میخوره همسایه هاشون یا کلی آدم ب عناوین مختلف میان اونجا

۵دقیقه نمیتونی برا خودت بشینی 

همش باید در حال سلام علیک با آدمایی باشی ک حتی نمیدونی کی هستن دقیقا😂

دنبال پیدا کردن مقصر نباشمسئله بوجود اومده رو با زبون خوش و‌آرامش حل کناون خاسته زیادی نداشت ولی توا ...

دیشب اعتراف میکنه که دهن بینه مادرشه و میگه من انقدراخلاق خوب دارم این یکیو نمیتونی تحمل کنی