2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من برای مهمونای دیگمم نونی میزارم سالاد ماکارونی. الویه. کتلت .سمبوسه و گاهی پیتزا

نمیدونم من بستگی ب مهمون داره

مادرشوهرم ی هفته قرار بمونه هرروز برنجی نمیشه گفتم تنوع بدم مثلاخخخ

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

نمیدونم من بستگی ب مهمون دارهمادرشوهرم ی هفته قرار بمونه هرروز برنجی نمیشه گفتم تنوع بدم مثلاخخخ

خیلیم خوبه والا کار به گرونی اینا ندارم ادم نباید با کسی رودربایسی داشته باشه بخدا

هر چی که خدا بخواد خدا که بد نمیخواد💚

شما هنوز رژیمی؟

سلام عزیزم تثبیتم فقط

خوراکم عادیه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
نخیر ، طول سرویکس رو از هفته ۱۲ بررسی میکنن ، من خودم هفته بعد که میرم برای انتی ، دکتر طول سرویکس ر ...

الان اینا چه ربطی به حرفهای من داشت.

درد پریودی که تا ۱۵ هفته طبیعیه

بعد هم استارتر به خاطر همون سقط ۵ هفته که اصلا ربطی به سرویکس نداره برای خودش استراحت مطلق تجویز کرده

من خودم ۷ تا سقط داشتم و هیچکدوم  ربطی به طول سرویکس و استراحت نداشت 

کاش زندگی برعکس شروع میشد ...پیر به دنیا میومدیم با یه عشق جوون میشدیمآخرشم یه شب تو بغل مادرمون میمردیم...

يك ذره عدس پاك كن بريز تو زود پز عدسي بخور

يك تخم مرغ اب پز با سيب زميني اب پز

يك كم گوشت چرخ كرده نمك و ادويه بزن مثل شاني چندتا گل پهن كن كف دست بزار تو بشقاب الومينومي يا قابلمه كوچيك اب بريز روش كره دربش بزار شعله كم نيم ساعت چهل دقيقه به روغن ميافتع 

پيك نيك و پلو پز بگير كه نشسته غذا درست كني سرپا نموني

يك پياز خرد كن گوشت بنداز ادويه در قابلمه يا زود پز بزار 

ابم با پارچ اضافه كن يا يك ليوان كه سنگين بلند نكني 

خلاصه كلي غذاي راحت هست اندازه يك غذا هيچي نميشه كار كني 

برا روحيه ات هم خوبه 

میترسم حرکت کنم چون سابقه سقط دارم میترسم اگه بچه نداشتم برای شوهرم زن دوم بگیرن

يا خدا بدون سونو و دكتر ميگي استراحت مطلق خوب سقط قبلي ممكنه مشكلي يا نقصي داشته سقط كردي اصلن مربوط به بدن شما نبوده مربوط به نطفه همسرتون بوده

الان اینا چه ربطی به حرفهای من داشت.درد پریودی که تا ۱۵ هفته طبیعیهبعد هم استارتر به خاطر همون سقط ۵ ...

شما وقتی اطلاعات نداری بحث بیهوده نکن 

میگی طول سرویکس از ۱۵ هفته به بعد اندازه میگیرن که کاملا اطلاعات غلط میدی !! 

طول سرویکس رو از هفته ۱۲ اندازه می‌گیرند در ضمن درد پریودی تو دوران بارداری چندان عادی نیست و باید بررسی بشه ، الان من به  ایشون  میگم که طول سرویکس شون  بررسی بشه تا خیالش راحت بشه , الان مشکل شما چیه این وسط ؟؟!!

چون شما هفت تا سقط داشتی و مشکلی نداشتی از اون بابت،  دلیل نمیشه که همه مثل شما باشن ، 

ترس از سقط دارم دستم نیس عزیزم صدای قلبش شنیدم دلم بهش وابسته شد اگه چیزیش میشه حالم بدمیشه

اي جان خدا حفظش كنه

گر نگه دار من ان است كه من ميدانم 

شيشه را در بغل سنگ نگه ميدارد 

همين استرس بدتر هست عادي باش اگه سونو مشكلي تشخيص نداده نگران نباش نميگم كار سنگين كني ولي كارهاي معمولي انجام بده روتين زندگي با اهنگ اهسته تر انجام بده 

و اينكه گوجه نخور باعث خدا نكرده نقص جنين ميشه