الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اینجا اینطور نیست کل بارداری دو بار رفتم بهداشت اونم به زور. همه چی زیر نظر پزشک متخصص
عجب
من متخصص میرفتم هر دفعه نوبت میزد برا دفعه بعد میگفت کی بیا
ماه آخر که کلا هر هفته ویزیت میشدم
ولی بهداشت هم یه دفترچه داده بود توش تاریخ مراجعه بعدیو میزد من یادم میرفت برم همون روز زنگ میزد امروز باید بیای
وزن و فشار رو میگرفت صدا قلب بچه گوش میداد
همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶 یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
نه سرکار میره پول بیاره خونه گوشت و مرغ و مواد غذایی بگیره نه یه دکتر و آزمایش و سونو میبره تو رو نه غذا درست میکنه که توام بخوری بعد میفرستیش خونه باباش غذاشو بخوره اون حامله س یا تو؟ اعصابم خورد شد دختر یه کاری کن این بارم بچه ت بخاطر تغذیه بد و زیر نظر دکتر نبودنت سقط بشه حامله شدن دوباره ت مکافات میشه ها انقددد بیخیال نباش هوووووف