2777
2789
میترسم حرکت کنم چون سابقه سقط دارم میترسم اگه بچه نداشتم برای شوهرم زن دوم بگیرن

هعی خدا

چرا همه چی داره دارک تر میشه

یعنی حاضرن پول خرج کنن یه زن دیگه بگیرن ولی یه دکتر. نبرنت😐

اسی جون من بگو تاپیکت سرکاریه الان تشنج میکنم😂

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقااا افرین به شما واقعا من در حال اقدام به بارداریم از چن وقت قبل شیرینی و نوشابه و این خوراکی ها ...

آخی بسلامتی 💕💕

ببین عزیزم به شوهرتم میوه زیاد بده بخوره .

گرمیجات موز ، عسل ، آجیل ایناهم زیادبخورید

خیلی تاثیر داره

هم تو زیبایی جنین ، هم اینکه زودتر نی نی بیاد

تودلت 😍😍❤️❤️

💕💕

عزیزم دهانه ی سرویکس برای ۱۵ هفته به بعد مهمه ایشون میگه ۵ هفته بودهتو این هفته ها بیشتر یا بارداری ...

نخیر ، طول سرویکس رو از هفته ۱۲ بررسی میکنن ، من خودم هفته بعد که میرم برای انتی ، دکتر طول سرویکس رو نوشته برای بررسی که اگه کوتاه باشه سرکلاژ بشه 

و اینکه چون ایشون گفتن دردهای پریودی دارم من گفتم طول سرویکس بررسی بشه ، بخاطر سقط ۵ هفته هم نگفتم اونو فقط سوال کردم که بدونم در کدام هفته سقط شده ،و اطلاع دارم که سقط هفته های زیر ۸ هفته مربوط به طول سرویکس نمیشه

هعییی خدااا چرااااا 

مایی که انقد حساسیم مایی که مادرشوهرم و شوهرم منتظره من حامله بشم جونشونو مایه بزارن پدر شوهرم سرتا پامو طلا بگیره چرا حامله نمیشم 😔 چرا واقعاا

خیلی سخته شوهرم تو رویا پردازیاش به بچمون ماشین یاد بده صندلی ماشین خریده 

بعد یکی که پول دکتر متخصص براش زیادیه اینجوری… 

اسی ناراحت نشیا قلبم برا خودم سوخت  

♡
هعی خداچرا همه چی داره دارک تر میشهیعنی حاضرن پول خرج کنن یه زن دیگه بگیرن ولی یه دکتر. نبرنت😐اسی ج ...

خودش نداره منم طلاهام فروختم ماشین خریدم ولی پدرش براش میگیره

خوب برا چی نمیشه دعوتش کردن بگه بدون زنم از گلوم پایین نمیره میره برا تو از بیرون غذا بگیره بچه اونم ...

از شوهری که داره میگه دکتر الکی پول میگیره و نمیبره یه دکتر درست حسابی چکاپش کنه انتظار این حرفها رو داری واقعا؟؟؟

تو شوهری رو تصور کن که میتونن براش حتی زن دوم بگیرن 

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
هنوز نبردم پیش دکتر

😐😐😐😐 ان تی ۱۲ هفته میرن 

خیلی بیخیالی 

خدای نکرده بچه طوریش باشه میخوای چیکار کنی ؟!!!

همین امروز برو ان تی تا دیر نشده 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ
من توبارداری استراحت مطلقی بودمهماتوم جفت پایینفشارعفونت بارداریهرچی بگی گرفتممممولی با ویار شدید هر ...

چقد تو منی😅من الان تو اون مرحله آخر عفونت بارداری ام شما تونستین برطرفش کنین؟من دکترم هم پماد داده هم مترونیدازول ولی بدتر شدم اصلا تاثیر نداشت

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40