2777
2789
اتفاقا چون سابقه سقط هم داری میگم بیخیالی😐😐شوهرت چه تنبل و بی مسئولیتهوظیفشه خرج بچرو بدهبله دکتر ...

ن تو بارداری اولم خیلی خرج کردیم نموند گفت دومی اصلن خرج نمیکنم فقط استراحت کن

اسی چندماهته؟؟؟

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم حرص خوردم ولی میدونی کاربرا همه چیو نصفه نیمه توضیح میدن کسی که قبلا سقط کرده پس باید نگران باشه ...

دقیقا 

منم سنم بشدت کم بود دکتر رفتم گفت استراحت مطلق به خاطر پایین بودن جفت 

مادرشوهرم میومد جارو میزد غذا می پخت میآورد ولی دیدم فایده نداره سپردم به خدا و بلند شدم از جام خودم کارامو میکردم سونوی بعدی هم رفتم گفت جفت رفته بالا 

هم خودش هم شوهرش هم خانواده ها همه عجیبن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
میترسم حرکت کنم چون سابقه سقط دارم میترسم اگه بچه نداشتم برای شوهرم زن دوم بگیرن

اصالت تون کجایی هست:,؟!

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

منم حرص خوردم ولی میدونی کاربرا همه چیو نصفه نیمه توضیح میدن کسی که قبلا سقط کرده پس باید نگران باشه ...

خب دکتر برای بارداری اول هیچی نکرد فقه شیاف میدن الان هم فقه شیاف میدن 

جاتون سبز 

زرشک پلو با مرغ

کمکت میکنم نور باشی وسط تاریکی های زندگیت✨️🎀اینجا تنها جائیه که با عشق، رایگان مشاوره میدم 🩷برای حال خوب مردم کشورم تلاش میکنم چون رسالتمه🌱که گرچه رنج به جان می‌رسد امید دواست☁️☺️

مردی که پول ویزیت دکتر متخصص نداشته باشه زن دوم کجاش بزاره خوش خیالیا

من توبارداری استراحت مطلقی بودم

هماتوم 

جفت پایین

فشار

عفونت بارداری

هرچی بگی گرفتمممم

ولی با ویار شدید هرروز برای خودم ناهار

مرغ و گوشت ماهی میپختم 😁😁😁

شبا هم شوهرم کباب و آش و اینجور چیزا میاورد

میگفت بخور برات خوبه . جون بگیری

آخه بچه مگه با چیپس و پفک بزرگ میشه !!🙁

هم خودش هم شوهرش بیخیالن😑

💕💕

دقیقا منم سنم بشدت کم بود دکتر رفتم گفت استراحت مطلق به خاطر پایین بودن جفت مادرشوهرم میومد جارو میز ...

چی بگم 

دیگه خیلی کاربرا حرفاشون رو زدن دیگه بقیش مونده به خودش انشالله که بچه سالمی بدنیا بیاد  

♡
از نظر منم شوهرش خیلی بی مصرفه.....😑زن باردارشو یه دکتر نبرده !!!بخاطر پولتوخونه داره گشنگی میکشهمی ...

والا مردای اطراف منم خوب نیستن ولی دیگه اینجوری هم نیستن 

یکی میبینی خونش پر خوردنی و یخچالش رو پر می‌کنه ولی اخلاقش بده 

اون یکی دستش خالیه ولی از زیر سنگ هم شده یه لقمه نون میاره و دلسوز زن و بچشه یه لقمه نون نمیخوره بدون اونا

درسته همه بی عیب نیستن ولی دیگه اینجوری هم نمیشه که 

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰