2777
2789
خب بهداشت که تخصصی نیس شاید اصلا نیاز به استراحت مطلق نباشی پس از خودت میگی مطلقی؟؟ پاشو غذا درست کن ...

منم همین فکرو کردم 

میگه چون قبلاً سقط داشتم الان استراحتم بعد دکتر هم نرفته اصلا 

سقط قبلی اصلا دلیل نمیشه برای استراحت!! 

کلا اعصابم خرد شد با این تاپیک نه خودش به فکر خودشه نه شوهرش که فقط می‌ره میخوره میاد خونه اونم خانواده ی شوهر که یه بشقاب غذا نمیدن

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهداشت که تخصصی نیس شاید اصلا نیاز به استراحت مطلق نباشی پس از خودت میگی مطلقی؟؟ پاشو غذا درست کن ...

میترسم حرکت کنم چون سابقه سقط دارم میترسم اگه بچه نداشتم برای شوهرم زن دوم بگیرن

بعضی وقتا شوهرم اب گوشت برام درس میکننه ولی الان سرما خورده

عزیزم میشه درست بگی،خودت به خودت استراحت دادی یا کسی گفته؟ ببین سقط قبلی اصلا دلیل نمیشه که الان استراحت کنی ها 

از این طرف سرما خوردگی به غذا پختن چه ربطی داره 

یعنی یه هفتست غذا نخوردی؟؟بابا پاشو خودت بپز بخدا هیچی نمیشه گشنگی خیلی آسیب بیشتری میزنه بهت

کاربر مامان دوتا پسر سابقم 🥰
بعضی وقتا شوهرم اب گوشت برام درس میکننه ولی الان سرما خورده

آخه فایده نداره تو باید غذاهای خوب بخوری 

یکی باید پیشت باشه یا نمیاد هم درست کنه بفرسته 

ای بابا اعصابم خورد شد

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚https://daigo.ir/secret/71843143561

منم همین فکرو کردم میگه چون قبلاً سقط داشتم الان استراحتم بعد دکتر هم نرفته اصلا سقط قبلی اصلا دلیل ...

ترس از سقط دارم دستم نیس عزیزم صدای قلبش شنیدم دلم بهش وابسته شد اگه چیزیش میشه حالم بدمیشه