2777
2789
عنوان

متاهلایی که راه دور ازدواج کردید راضی هستین یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 30 پست

من از فامیلا دورم گاهی سختم میشه اما کم

اما مامانم اینا پیش خودمن اصلا طاقت دوریشون رو ندارم

حتی سفر چندروزه میرن مثل جوجه همش دنبالشونم

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

دوستم و خواهرم راه دور بودن هر دو پشیمون شوهراشون خوبن خیلی

خواهرم تونست زندگیشو بیاره شهر خودمون

ولی دوستم نه میگفت کاش ازدواج نمیکردم

ولی هب ملا اختلاف فرهنگی سخته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خوبه مشکلی ندارم همسرم خودش جای همه رو برام پر میکنه مامان بابا رفیق داداش و...بعضییی از فامیل ه ...

خداروشکر 😍منم ی همسر همین مدلی میخوام 

که برام بشه همه کس و کارم

انشالله که عشقتون پایدار باشه♥️

انقد خوشم میاد از تو 

زمانی که درگیر پشت کنکور ر بودم و اون روزا هم حتی برام سمی بود

اومدی بهم روحیه دادی یادم نمیره اون موقع فکررکنم اسم کاربریت ی پشتیبان همچین چیزی داشت

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
دوستم و خواهرم راه دور بودن هر دو پشیمون شوهراشون خوبن خیلیخواهرم تونست زندگیشو بیاره شهر خودمونولی ...

من دلم میخواد اگه دور هم افتادم از فامبلا شوهرمم دور باشم 

یعنی هر دو تو ی شهر جدید

توکل چیست:توکل بر خدا این است که بدانی مخلوق خدا نه سودی به تو می رساند نه ضرری .وازغیرخداکاملا مایوس و ناامید شوی(جبرئیل)،،،/جایی که راه نیست خداوند شاهراه می گشاید/لطفا برای هر کار خوبی که انجام میدی به هیچ کس نگو خودت هم خوبیت رو فراموش کن اینجوری قشنگتره....ودر آخر در این دنیا هیچ اتفاقی، اتفاقی،اتفاق نمی افتد 
سلامتی، بچه‌داری کار زیاد و ولگردی تو نی‌نی سایت شما چه خبر حال و روزت خوش هست.

عزیزم انشالله که سالم باشین 

شما مدرسه نمیرین؟یادمه گفتین معلمین

من راستش نه خیلی نیاز شدید به تراپیست دارم 

دنبال اینم یه پول نسبتا بالایی جور کنم وقت بزارم برم روانشناس

حال روحیم بدتر از دیروز

هرکاری هم میکنم نمیتونم کنار بیام 

قبلا خیلی رو خودم تسلط داشتم رو افکارم رو برنامه هام 

الان نمیتونم تمرکزم رفته

من از فامیلا دورم گاهی سختم میشه اما کماما مامانم اینا پیش خودمن اصلا طاقت دوریشون رو ندارمحتی سفر چ ...

اگه هم از مامانت دوری میتونی تصویری زنگ بزنی 

یاهرروز تلفنی خبر بگیری😁

عزیزم انشالله که سالم باشین شما مدرسه نمیرین؟یادمه گفتین معلمینمن راستش نه خیلی نیاز شدید به تراپیست ...

نه گلم من نویسنده‌ام و تو خونه کار می‌کنم. ان شاالله حال روحیت بهتر بشه برات نگران شدم مراقب خودت باش. متاسفانه هزینه تراپیست زیاده و بدون کمکم درمان خیلی سخت و کند پیش میره

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
اگه هم از مامانت دوری میتونی تصویری زنگ بزنی یاهرروز تلفنی خبر بگیری😁

اصلا نمیتونم بپذیرم

و تماس تصویری رو هنم درک نمیکنم اصلا رفع دلتنگی نداره

بعد ۱۰۰۰ کیلومتر؟

انقدر زندگی سخت میشه که حال نداری بیشتر از ۱ بار در سال بری سر بزنی با احتساب سفر هات

من مامانم خونش غریب بود همیشه تو جاده بودیم واقعا خسته کنندست

@Fee_accessorryبه زودی افتتاحش میکنم با فالو کردنت به رشد پیج کوچولوم خیلی کمک میکنی دوسته من❤️۲۶/بهمن ماه/ ۱۴۰۳___بالاخره افتتاحش کردم۲۸/بهمن ماه/۱۴۰۳____امید به خدا تیکر بعدی ۵۰۰ تا فالوور گرفته باشم🥹

نه گلم من نویسنده‌ام و تو خونه کار می‌کنم. ان شاالله حال روحیت بهتر بشه برات نگران شدم مراقب خودت با ...

خیلیم عالی انشالله موفق باشید 

واس منم دعا کنید 

مرسی که حالمو پرسیدین 

از خدا کمک میخوام اون برام ردیفش میکنه چه تراپیست چه چیزای دیگه زو😁😍

اصلا نمیتونم بپذیرمو تماس تصویری رو هنم درک نمیکنم اصلا رفع دلتنگی ندارهبعد ۱۰۰۰ کیلومتر؟انقدر زندگی ...

ولی من واقعا عاشق دوری ام از همه آدما و اطرافیان 

کاش می شد قسمت من بشه

خیلیم عالی انشالله موفق باشید واس منم دعا کنید مرسی که حالمو پرسیدین از خدا کمک میخوام اون برام ردیف ...

ان شاالله. همش با خدا حرف بزن و درد دل کن اینم خودش یه جور تراپیه رو من که جواب داده تا حالا

و خدایی دارم که در این نزدیکی است.
عزیزم انشالله که سالم باشین شما مدرسه نمیرین؟یادمه گفتین معلمینمن راستش نه خیلی نیاز شدید به تراپیست ...

مرکز مشاوره  دانشگاهو برو

هم اساتید دانشگاه هستن و یه لول از بقیه بالاترن

هم اینکه به نرخ دولتی پول میگیرن و هزینش خیلی کمتره

مثلا من خودم مرکز مشاوره دانشگاه امیرکبیرو میرم،عالیه

ریپ نمیزنم،پس بجز اسی کسی ریپ نزنه!!!

خداروشکر 😍منم ی همسر همین مدلی میخوام که برام بشه همه کس و کارمانشالله که عشقتون پایدار باشه♥️انقد ...

قربونت برم❤️❤️

ایشالا که میشه 

هر چیزی سر وقتش میشه عزیزم 

لطف داری عزیزمممم❤️

اره واحد پشتیبانی بود که تعلیق شدم متاسفانه

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...