2777
2789
عنوان

غم عشق پزشکی روی دلم برای همیشه هست😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 72 پست
کسایی که دارن تخصص میگیرن الان مثل قبل نیستن بیشتریعنی دیگه رزیدنتی اینا حقوقش اینا کم شده یا خیلیا ...

دوره رزیدنت بعنی دوره دستیاری خب بله درامدش کمه من دارم راجع تخصص تمام نظر میدم 

آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است 

دوره رزیدنت بعنی دوره دستیاری خب بله درامدش کمه من دارم راجع تخصص تمام نظر میدم

بله بخاطر اینا خیلیا دیگه تخصص نمیخونن

یعنی نکه تخصص کلا نخونن تخصص های مهم متقاضیش به شدت اومده پایین

چون فرسودگیش در ازای دستاوردش خیلی وقتا نمیصرفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بخاطر اینا خیلیا دیگه تخصص نمیخوننیعنی نکه تخصص کلا نخونن تخصص های مهم متقاضیش به شدت اومده پایی ...

من گفتم راحته مگه ؟ بله هفت خوانیه واسه خودس ولی اگر بگذرونیش به درآمد بالا میرسی، اون کاربر اصرار داشت بگه درآمد متخصص ها خوب میستن

من گفتم راحته مگه ؟ بله هفت خوانیه واسه خودس ولی اگر بگذرونیش به درآمد بالا میرسی، اون کاربر اصرار د ...

بله 

ولی خب خیلی تخصص ها نسبت به زحمتشون درآمد شون کمتره بنظر من

الان درآمد بیهوشی و داخلی و اینا نسبت به درسی که خوندن واقعا خیلی نیست

بله ولی خب خیلی تخصص ها نسبت به زحمتشون درآمد شون کمتره بنظر منالان درآمد بیهوشی و داخلی و اینا نسبت ...

اونایی که داخلی می‌رن معمولا برای فوق هاش این تخصص رو میگیرهر چند اگر انذوسکوپی و کلونسکوپی انجام بدم درامشون خیلی بیشتر میشه 

اونایی که داخلی می‌رن معمولا برای فوق هاش این تخصص رو میگیرهر چند اگر انذوسکوپی و کلونسکوپی انجام بد ...

فوق ها هم خیلی درآمد چندانی نداره

کلا پزشکی خیلی درآمد زیادی نداره خیلی شغل ها هستن که خیلیی بیشتر از پزشکی درآمد دارن

فوق ها هم خیلی درآمد چندانی ندارهکلا پزشکی خیلی درآمد زیادی نداره خیلی شغل ها هستن که خیلیی بیشتر از ...

دانشجو پزشکی هستید ؟ 

دانشجو پزشکی هستید ؟

نه من دانشجو پزشکی نیستم

ولی علاقه زیادی به پزشکی داشتم همیشه

اما هیچوقت بنظرم برای درآمد نباید رفت سمتش

درآمد دندون مثلا خیلی بیشتر از پزشکیه

پزشکی شغل دیر بازدهی هستش کلا و خیلی شغل های دیگه درآمد هاشون اونقدر زیاده که پزشکی کنارش به چشم نمیاد

نه من دانشجو پزشکی نیستمولی علاقه زیادی به پزشکی داشتم همیشهاما هیچوقت بنظرم برای درآمد نباید رفت سم ...

عزیزم من به واسطه شغلم یه عالمه مهندس پیمانکار دیدم که پروژه های چند صد میلیابذی رو به عهده میگیرن طوری کن و کلفت هستن که با وزیر قرارداد میبندن، یه عالمه میشناسم که توی کار واردات و صادرات هستن یا شوهرم مهندس پتروشیمی خودس ی عالمه توی پتروشیمی هستن که اگر حقوق و مزایا و ماموریت هایی که برای خودشون میزنن رو جمع کنن از ۵۰۰ بالا تر میره اما بحث اینه کدومشون تضمین شدس؟ مطمین ترین راه برای پولدار شدن مخصوصا برای خانم ها همین قبول شدن در ۳ رشته تاپ هستش عزیزم، بماند که اعتبار اسم پزشک خیلی زیاده که باعث شده در مسایل دیکته‌م موفق بشن الان ی عالمه از استاندار ها و معاونت وزیر. ها و خود رییس جمهور و نصف معاونانش پزشکن چرا ؟ چون پزشکی اعتبار خوبی به آدم میذه، همش که پول نیست وگزن شما برو ارایشگزی سر ۱۵ سال درآمد فوق نجومی داری ولی جنبه های دیگه رو نداری، درضمن اگر سما از هیت خوان پزشکی و تخصصش بگذری از دندون پزشک هم اوضاعت بهتر میشه من خواهرزادم دندون میخونه رشت میگفت استادمون گقته به فکر تخصص باشید، دندون هم داره تخصصی میشه ، هر کی هم میگه پزشکان متخصص درآمد ندارن با احترام چرت گقته . 

عزیزم من به واسطه شغلم یه عالمه مهندس پیمانکار دیدم که پروژه های چند صد میلیابذی رو به عهده میگیرن ط ...

الان خیلی هیئت علمی هارو دیدم که میگن کاشکی دندون خونده بودیم ولی

من کلا خانوادم هم پزشک و هم دندونپزشک زیاد داریم

بنظرم پزشکی شغل با ارزش تری از پوله

واقعا کسی نباید بخاطر پول بره پزشکی 

الان خیلی هیئت علمی هارو دیدم که میگن کاشکی دندون خونده بودیم ولیمن کلا خانوادم هم پزشک و هم دندونپز ...

دندون به دلیل راحتی کارش و زودتر به درآمد رسیدنش وگرن اگر ما دیر بازده بوذن رو فاکتور بگیریم پزشکی از دندون سر تره

میدونمببخشید خیلی سوال میپرسم ینی دارو و دندون بهتر نیست از پزشکیچون میدونم یکم وضع پزشکی مخصوصا عمو ...

نه بهتر نیست

فرق چندانی نداره. حقیقتش حال ندارم بیشتر توضیح بدم

کلا وضع مملکت داغونه. اینام همونن