الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه من دانشجو پزشکی نیستمولی علاقه زیادی به پزشکی داشتم همیشهاما هیچوقت بنظرم برای درآمد نباید رفت سم ...
عزیزم من به واسطه شغلم یه عالمه مهندس پیمانکار دیدم که پروژه های چند صد میلیابذی رو به عهده میگیرن طوری کن و کلفت هستن که با وزیر قرارداد میبندن، یه عالمه میشناسم که توی کار واردات و صادرات هستن یا شوهرم مهندس پتروشیمی خودس ی عالمه توی پتروشیمی هستن که اگر حقوق و مزایا و ماموریت هایی که برای خودشون میزنن رو جمع کنن از ۵۰۰ بالا تر میره اما بحث اینه کدومشون تضمین شدس؟ مطمین ترین راه برای پولدار شدن مخصوصا برای خانم ها همین قبول شدن در ۳ رشته تاپ هستش عزیزم، بماند که اعتبار اسم پزشک خیلی زیاده که باعث شده در مسایل دیکتهم موفق بشن الان ی عالمه از استاندار ها و معاونت وزیر. ها و خود رییس جمهور و نصف معاونانش پزشکن چرا ؟ چون پزشکی اعتبار خوبی به آدم میذه، همش که پول نیست وگزن شما برو ارایشگزی سر ۱۵ سال درآمد فوق نجومی داری ولی جنبه های دیگه رو نداری، درضمن اگر سما از هیت خوان پزشکی و تخصصش بگذری از دندون پزشک هم اوضاعت بهتر میشه من خواهرزادم دندون میخونه رشت میگفت استادمون گقته به فکر تخصص باشید، دندون هم داره تخصصی میشه ، هر کی هم میگه پزشکان متخصص درآمد ندارن با احترام چرت گقته .
آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است