درآمد کدوم بیشتره؟ پول ی عمل متخصص حقوق ی ماهه اون استادس، از نظر علمی شاید تقریبا برابر باشن اونم ن ...
درآمد هم بستگی به انصاف پزشک داره.اره فقط پزشک باشی و جلاد شاید درآمدش بیشتر باشع.ولی برادر شوهرم جراحی رایگان زیاد انجام میده.وضع مالیش معمولی.در حد شوهر خودم که مهندس
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
یه سوال دارم گلممیگم پزشکی انقد دردسر داره چطوری بعضیا جراحای بشدت خفنی میشن؟یعنی چطور از اون مراحل ...
هوش دارن
واسه پزشکی هرچقدر هم طرف خرخونی کنه باز بستگی به هوشش داره که قبول بشه یا نه پزشک ماهری بشه یا ن
پزشکی پشتکار زیاد نمیطلبه هوش بالا میخواد
روزی ماری عاشق شد میگفت معشوقش ماری ست خوش خط و خال،قد بلند وجذاب، گذشت تا روزی شهامت ابراز عشق به معشوق را پیدا کرد و توانست از نزدیک با وی دیدار کند اما وقتی او را از نزدیک دید بسیار متعجب شد و حیرت زده برگشت. او یک شلنگ بود! این است حکایت عشق های امروزی؛) #عضو جدید نیستم ۴سال خواننده خاموش بودم
درآمد هم بستگی به انصاف پزشک داره.اره فقط پزشک باشی و جلاد شاید درآمدش بیشتر باشع.ولی برادر شوهرم جر ...
از اون حرفا زدی ؟ الان باید ۹۹درصد پزشکا جلاد باشن چون وضع خوبب دارن ؟ حرف عجیب زباد میزنی ، زنداداشم پزشک عمومی ماهی ۷۰ میگیره با همین عمومی بودنش حقوقش از نصف هیت علمی های مملکت بیشتره چه برسه به متخصصی که هر عملیش این مقدار باسه یا فقط پول ویزیت های روزانهش، کمتر پزشکی یا شایدم هیچ پزشکی عمل رایگان انجام نمیده شاید ویزیت رایگان انجام بده ولی عمل نه چون بحث جان بیماره و مسئولیت شدیدا زیادی داره
آبی که براسود زمینش بخورد زود، دریا شود آن رود که پیوسته روان است
این فقط نظر شماست.ولی الان شوهر خودم مهندس درآمدش از برادرش که متخصص بیشتره.الانم ایران پزشکی مثل سا ...
همسر و پدر شوهرتوون چه شغلی دقیق دارن؟ من خودم پزشک نیستم ولی اکثر اطرافیانم پزشکن و جالبت هیچکدوم نمیگن وضع متخصصا مثل سابق نیست ولی شما که احتمالا پزشک نیستی میخوای ثابت کنی که نه پزشکا خوب نیستن عجیبه
برادر شوهر خودم متخصص دیگه در جریان.بهر حال پزشکی تو ایران دیگه اون جایگاه سابق رو قطعا نداره.بیشتر ...
من دو تا از برادر زاده هام دانشجو پزشکن یکی ورودی ۴۰۲ یکی ورودی ۹۹ یکی از زنداداشام عمومی ی پسر عمو دارم ارتوپده برادرش توی کار زیباییه اون یکی دختر عموم متخصص زنانه ، چرا همیکدوم از بد بودن وضع متخصصین نمیگن؟ یعنی میگن درسته که عمومی خرابه وضعش هرچند با کار زیبایی هم میشه درآمد حدودی ۲۰۰ میلیونی داشت ولی میگن اگر تخصص بگیری بغیر از چند تا از تخصص هایی مول اطفال و بیهوشی بقیه اوضاع خوبی دارن، عجیب نیست که غیر پزشکا انقذر میخوام پزشکا رو بدبخت و بی پول جلوه بدن؟ حسادتی چیزی باعثش هست؟