2777
2789
عنوان

پیام نور بدرد نمیخوره🤮

| مشاهده متن کامل بحث + 1148 بازدید | 104 پست
شاید چون قبول نشدن درموردش بد میگنمنظورم یه عده خاصی هست که خودم دیدمکسان دیگه ای که با علاقه رفتن آ ...

حتی خیلی ها میگفتن سطح سواد بچه های پیام نور خیلی پایینه!

و وقتی می‌خوان استخدام بشن اگر کسی بفهمه مدرکش از پیام نوره به سختی بهش شغل میدن!

چشم‌خود‌بستم‌که‌دیگر‌چشم‌مستت ‌ننگرم،ناگهان‌دل‌دادزد‌دیوانه‌من‌میبینمش...

عه

من پیام نورم  ۸ داشته باشی در حد دو نمره قبولی   استادا ما ک ۸ بزور  میدن بعضیا اینقدر حضور براشون مهمه نمره نمیدن

بعضیا ن فقط جلسه اخر کنفرانس یا امتحان میانترم میگیرن من ک راضیم درحد نمونه سوال و خلاصه    میخونم با ۸  میانترم استاد ۱۵ یا ۱۶ میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین دوتا دانشگاهو برو ببین جو بینشون زمین تااسمونننن فرق دارهدانشگاه دولتی ازاد پیام نور سه تا ایند ...

شوهرم مهندس ای تی شد کارمند رسمی علوم پزشکی

دومادمون دکترای حقوق گرفت و کارمند رسمی دادگستری

خواهر وکیل شد

همگی از پیام نور 

لایک نکن لطفا😬
این که اساتید خوب تدریس نمیکنن و دروس خود خوان هست و مدرکش زیاد اعتبار نداره و آخرشم از درس ها چیزی ...

آره عزیزم دقیقا همینه 

من خودم کارشناسی پیام نور بودم واقعا به درد نخوره 

مگر اینکه شاغل باشی و همینطوری بخوای یه مدرک بگیری برای اینکه پست و حقوقت بره بالاتر 

خب با این شرایط درس خوندن خیلی سخت میشه که!

کتاب باید خونده بشه توی پیام نور

مگر کسایی که عاشق اینن که استاد برگه درس بده بگه امتحان ازین میاد که توی پیام نور این طور نیست. 8نمره فقط دست استاده.

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

کلا پیام نور،یه مدرکی میده که هیچ جا قبولش ندارن امتحاناتش بدون اصولهتدریس مجازی واصلا تو دانشگاهو ت ...

پیام نور جزو دانشگاه‌های دولتیه و زیر نظر وزارت علوم اداره میشه، نه یه موسسه خصوصی مثل آزاد. اعتبارش هم در سطح مدارک رسمی کشوریه و حتی برای اپلای خارج، وزارت علوم تأییدش می‌کنه.

آزادی امتحان دادن نداره، چون آزمون‌ها سراسریه و ملاک علمی واحده، دقیقاً همین باعث شده سطح علمی پیام نور از آزاد بالاتر باشه، فقط چون روش آموزشی‌اش متفاوت‌تره بعضیا فکر می‌کنن سطحش پایینه. ولی واقعیت اینه که استاندارد وزارت علومه نه شهریه.

خبر خوب این ست که روزی کسی می آید.در میان روزهای خاکستری تان! دست هایتان را خواهد گرفت! گرمتر.صمیمی تر.و هزار بار عاشقانه تر. کسی ک شبیه به آفتاب بعد از یک روز برفی، به تن روزهای سردتان میچسبد. کسی می اید از جنس محبت که مرهم تمام دردهایتان میشود وتمام ترس و کابوس هایتان را در آغوش ارامش حل خواهد کرد. کسی خواهد آمد برای ساختن دوباره ی شما که من آن شخص را معجزه ای از ،طرف خدا می نامم.

رشته شما چیه؟اساتید خوب تدریس میکنن؟کلاس ها کاملا برگزار میشه؟

روان شناسی

اساتید که بله خیلی خوب تدریس میکنن

کلاس‌ها هم برگزار میشه یه موقعی استاد نتونه بیاد قبلش اطلاع میده بعدا هم جبرانی میذاره

پیام نور نرو از من بتو نصیحتسه تا مدرک رو قبول دارندولتی آزادبین المللیوقتی برای استخدام میری میپرسن ...

اخه هرکاری کنم رشته ای که دوست دارم رو نمیتونم تو دولتی بیارم 💔

بعد این رشته ای که میگم همش عملی هست و هزینش تو آزاد خیلی زیاد میشه و خانوادم از پسش بر نمیان💔

هر دانشگاهی هم استاد خوب داره هم بد این دلیل نمیشه به نظرم اینکه خودخوان هست برای رشته فنی مهندسی پیام نور خوب نیست بعد اینقدر سکرت کار میکنن کار دانشجو عقب میندازن این بده

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

من پیام نورم ۸ داشته باشی در حد دو نمره قبولی استادا ما ک ۸ بزور میدن بعضیا اینقدر حضور براشون م ...

اعتبار مدرکش چطوره؟

کلا پیام نور،یه مدرکی میده که هیچ جا قبولش ندارن امتحاناتش بدون اصولهتدریس مجازی واصلا تو دانشگاهو ت ...

یعنی شما رو مجبور کردن مجازی بخونی؟

کلا حضوری هست اگه کسی شرایطشو نداشت مجازی میخونه

اسم چندشهسیستمش ب درد نخوره مدرکشو خودشم قبول ندارهجای کاملاااااا چرتیهمن با وضع بدی مالی رفتم ازاد ...

چرا بدردنخور باشه ای آدم احمق!!! شعور حرف زدن داشته باش اولا!

دوما! مدرک آزاد به درد میخوره با اون جزوات مزخرفتون؟!! بی‌سوادها؟ کتابهای این دانشگاه رو از نزدیک دیدی باهوش پروفسور؟

آریایی و از نسل کوروش✨