الان یه داداش دوساله دادم خودم ۲۲ سالمه خیلی دوستش دارم واقعا ولی رسما انگار مامان دومشم خواهر ۱۵ سالم دارم هیچ استقلالی آدم نداره همش شبانه روز شبکه کودکه گوشی آدمو میگیره هی میگه جیش دارم ومسئولیتش با تو هست چون بزرگ شدی
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍 گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!! باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹
منم بچه هام فاصله سنیشون ۵ سال هس ۲۳ سالم بود دیگ بچه دار نشدم ولی الان دکترا میگن ی بچه بیار ...
الان عاشق داداشمم ولی بابام حتی مسئولیت هیچی رو به عهده نمیگیره میگه دختر بزرگ دارم حتی باهاش بازی هم نمیکنه درست ابجیمم که نوجوونه وکلا تو یه عالم دیگه
منم عاشقشم ولی توقعاتشون ازم زیاده بابام که کلا انگار نه انگار نقشی داشته تو بدنیا اوردنش 😐
😂😂😂
منم بعضی وقتا رو مخمه مامانم میگه کاریش نداشته باش
این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌