2777
2789
عنوان

واقعا فاصله سنی خیلی زیاد بین خواهر برادر رو مخه

| مشاهده متن کامل بحث + 345 بازدید | 41 پست
شما مگه پارسال تاپیک نزده بودی دخترت ازدواج کرده

دختر دومی نامزد کرده هنوز ازدواج نکرده

اولی سال۹۹ ازدواج کرد اوج کرونا

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه دختر بزرگتون که ازدواج کرده رو میگم

۲۳سالشه

😍خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد😍😍😍😍😍😍😍  گاهی هیچکسی رو نداشته باشی بهتره !!!  باور کن بعضیا تنهاترت میکنن 🌹🌹🌹    
اتفاقا خیلیم خوبه کارا تقسیم میشه دیگهن عین من ک فاصله سنی بچه هام هرکدوم دقیق س سالهجمع کردن س تاش ...

اره منتها کارا بین من و مامانم تقسیم میشه کلا از خواهر ۱۵ سالم هیچ توقعی ندارن چون من بزرگترم

معجزه خود تویی ...🩵🌱

به نطر منم بچه دار شدن همیشه مناسب نیس.واقعا با بچه ۲۰ ساله چه وقت دوباره بچه اوردنه

خیلی واقعا دوستش دارم داداشمو ولی خب خیلی ازم توقعشون هم زیاده بابام که اصلا حتی باهاش بازی هم نمیکنه میگه دختر بزرگ دارم چه نیازی به منه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

وای منم داداشم ۱۲ سال ازم بزرگتره واقعا جای بابامو داره برام پر می‌کنه ولی واقعا تفاوت سنی خیلی زیاد ...

من میگم ۲۰ سال کاش ۱۲ سال بود مثلا ابجیمم ۱۲ سال فاصله داره 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم بچه هام فاصله سنیشون ۵ سال هس ۲۳ سالم بود دیگ بچه دار نشدم ولی الان دکترا میگن ی بچه بیار ...

الان عاشق داداشمم ولی بابام حتی مسئولیت هیچی رو به عهده نمیگیره میگه دختر بزرگ دارم حتی باهاش بازی هم نمیکنه درست ابجیمم که نوجوونه وکلا تو یه عالم دیگه 

معجزه خود تویی ...🩵🌱

من از ابجیم 15سال بزرگ ترم عاشقشم، دادلشماز همین ابجیم 18 سال بزرگتره، هممون عاشق آبیکوچولوییم به ما ...

منم عاشقشم ولی توقعاتشون ازم زیاده بابام که کلا انگار نه انگار نقشی داشته تو بدنیا اوردنش 😐

معجزه خود تویی ...🩵🌱

منم عاشقشم ولی توقعاتشون ازم زیاده بابام که کلا انگار نه انگار نقشی داشته تو بدنیا اوردنش 😐

😂😂😂

منم بعضی وقتا رو مخمه مامانم میگه کاریش نداشته باش

این نفرت نه از ذات من، که از ستم تاریخی است، این کینه، میراث سکوت و نشنیدن هاست...... 💔🥀🖤فریادت در گوش جانم طنین انداخت، چگونه بگویم دوستت دارم، وقتی تو خود خنجر شدی؟ 😏 من تورکم، سنه چاتماز دالیم جا دانیشاسان✌