2777
2789
فیلم میگرفتی خوب تو که میدونستی عوضیهآتو خوبی بود

تو اون لحضه تا چند دقیقه زبونم قفل کرده بود و خشک شده بودم اصلا نمیفهمیدم این چیزی میبینم حقیقت داره  یا نه 

بدترین لحضه عمرم بود دیگه حتی یک لحضه دیدن شوهرم تو خونه برام عذاب 

اون تخت جهیزیه ام بود 

گرون ترین تخت بازار را برای کثافت کاریا این خریدم 

بیچاره پدرم

دوست عزیز فعلا  حتی در حد دست دادن و... نزدیک شوهرت نشو حامله هم هستی ازش مریضی نگیری. بجای بیرون کردن در خفا زنگ میزدی مامور می اومد تو همون حالت میگرفتشون فیلم ازشون میگرفتی بدای راحت شدن کارای طلاقت

زهد ریایی،جهل مقدس...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه الان نظرمو بگم میترسم، مطمئنی میخوای بچه ای رو به دنیا بیاری که پدرش خائنه از ابتدا باید با مسایل تک والدی دست و پنجه نرم کنه؟

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بنظرم شما علنا قصد بدبخت کردن یکی دیگر و هم داری !!!!!عزیز من بچه فقط آماده سازیش مهم نیست مهمه بچه آدم از چه شخصیه اینقدر اون شخص موجه باید بوده باشه بخوای از نسل اون تولید شه

اگر واقعا قصدت جداییه و راه داره بچتو سقط کن عزیزم البته من اگر تو شرایط شما بودم با این مرد خائن برای سلامتی جنسی خودمم شده کنار نمیومدم و حتی اگر طلاقم نمیتونستم بگیرم ازش بچه دار نمیشدم....

ایشون هنوز اول بارداریتونه اینکار میکنه تا ۸ماه دیگه ک به هردلیلی نمیتونین رابطه برقرار کنین چیکار میکنههههه....این مرد اگر قلبا دوستون داشت هیچوقت نمیتونست حداقل وقتی بچش تو شکمتونه بهتون خیانت کنه

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻
ببین یه وقت بچتوسقط نکنی این اشتباه ❌❌❌❌

پسرم دیروز به من گفت چطور تونستی از این آدم‌بچه دار بشی

بچه ۱۲ ساله گفت برو‌ از اینجا هر جا بری خودم باهات میام

خیلی وقت بود مرده بودم

بعد حرف پسرم خاک‌شدم