2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عشق و علاقه 

مهربانی و احترام

پول تا اندازه ای که تو زندگیتون نمونید کافیه

پول زیاد آدما رو خراب میکنه عشق و محبت رو از بین میبره

البته اینا که گفتم برای آدم های بااحساسه چون خودم احساسی هستم 

هم دوسم داره هم پولداره اما من حسی ندارم چ کنم

شما رو نمیدونم اما من شخصیتم احساسی هست اگر از طرفم عشق محبت ببینم عاشقش میشم

ازدواج دومم اصلا زره ای علاقه به شوهرم  نداشتم بنا به به دلایلی از رو اجبار ازدواج کردم اما به مرور عاشقش شدم چون بینهایت اخلاق خوبی داره ( جدا از اینکه بالاخره هر آدمی ضعف ها و ایرادهایی داره )

هم دوسم داره هم پولداره اما من حسی ندارم چ کنم

پولدارها معمولا از نظر احساسی نمیتونن ارضاعت کنند

معمولا نمیتونن خوشبختت کنند و معمولا عشق و علاقه شون بعد از یکی دوسال فروکش میکنه چون بهر حال زندگی واقعی میشه و از حالت فیلم هندی در میاد

پولدارها معمولا با این شرایط حاکم بر جامعه ی ما برای خیانت هم مستعد هستن حالا بازم هر جور خودت میدونی اگه خیلی وابسته نمیشی و میتونی در صورت لغزشش تحمل کنی یا جدا بشی اوکیه.حداقل مهریه تو ازش میگیری

شما رو نمیدونم اما من شخصیتم احساسی هست اگر از طرفم عشق محبت ببینم عاشقش میشمازدواج دومم اصلا زره ای ...

اخلاق خیلی مهمه

من شوهرم اخلاق خوبی داشت مهربون بود علاقه بهم داشت و...

یه مدت افتادم دنبال اینکه تلاش کن پول دربیار و...چون یه مهندس بود با یه شغل کارمندی و یه حقوق نسبتا خوب

بنده خدا تحت فشارهای من خیلی تلاش کرد و به پول رسید یه دفعه به خودم اومدم دیدم عشق علاقه محبت و مهربونی از زندگیم داره کامل میره و الان همه ش دعا میکنم که دیگه زیاد پول در نیاره چون واقعا پول خیلی از خلاء های زندگی رو نمیتونه پر کنه ولی محبت و عشق میتونه کم درآمدی رو جبران کنه

اخلاق خیلی مهمهمن شوهرم اخلاق خوبی داشت مهربون بود علاقه بهم داشت و...یه مدت افتادم دنبال اینکه تلاش ...

دقیقا منم خیلی حسرت روزهای اول زندگی مشترکمون و میخورم که دست مون بینهایت خالی بود اما عشق و محبت بیشتر بود الان شکر خدا تو رفاه نسبی هستیم کمبود و حسرت مادی نداریم اما عشق و علاقه روزهای اول نیست

دقیقا منم خیلی حسرت روزهای اول زندگی مشترکمون و میخورم که دست مون بینهایت خالی بود اما عشق و محبت بی ...

ما هم همینطوریم

اینقدری که یه جاهایی از پول متنفر میشم دلم همون روزایی رو میخواد که بدون من تا دم مغازه نمیرفت میگفت بیا با هم بریم