من خودم خیلی دختر دوست دارم حالا پسر دارم میشدم اصلا بدم نمیومدا ولی از اینکه بچم دختره راضیم .. یادمه دوران عقد که بودیم باباش میگفت من بچه پسر میخوام من میگفت دختر میخام بعد که تو سونو گفتن دختره باباش گفت چه اشکالی داره دختر باشه ولی میگ که دومی رو اقدام کردیم بریم دکتر پسر بشه این بدنیا نیومده فکر اینک دومی پسر باشه خب این نشون نمیده اقا دلش بیشتر پسر میخاد؟ گردن نمیگیره میگ از هر دو میخام
من همیشه پسر میخواستم و وقتی توی سونو دختر شد یکم دلخور شدم ولی بعدش چون اسم دخترونه رو قطعا انتخاب کرده بودم و اسم پسرونه رو مردد بودم خوشحال شدم که دختره. یعنی به خاطر اسم فقط!! بعد هم که به دنیا اومد عاشققققققق شدمممممم. همیشه از وحشی جنگی بودن پسرا خوشم میومد و از لوسی دخترا بدم میومد. ولی انقد عاشقشم کلیه ادا اطوارهاش توو حلقم
کلا بده بچه رو بخاطر جنسبگیتش بخوای حق داری ناراحت بشی
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
واسه من دوتا دختر شد هرروز خداروشکر میکنم واگه هردوتاش هم پسر میشد بازم جو رو جوری مدیریت میکردم که همینقدر خوشحال باشیم از داشتنشون در کل فرقی نداره بچه خیلی خوبه جنسیتش مهم نیست فقط بتونی خوب پرورشش بدی