2777
2789
عنوان

سونو رفتم گفتن بچم دختره

| مشاهده متن کامل بحث + 1134 بازدید | 69 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همیشه پسر میخواستم و وقتی توی سونو دختر شد یکم دلخور شدم ولی بعدش چون اسم دخترونه رو قطعا انتخاب کرده بودم و اسم پسرونه رو مردد بودم خوشحال شدم که دختره. یعنی به خاطر اسم فقط!! بعد هم که به دنیا اومد عاشققققققق شدمممممم. همیشه از وحشی جنگی بودن پسرا خوشم میومد و از لوسی دخترا بدم میومد. ولی انقد عاشقشم کلیه ادا اطوارهاش توو حلقم

سوال شغلی نپرسید

کلا بده بچه رو بخاطر جنسبگیتش بخوای حق داری ناراحت بشی 

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اینکه هنوز بچه ت ب دنیا نیومده فکر دومی پسر بشه ب تو استرس میده مرد نیس

باشه واس تو مرده ... واس ما دو جنسه... درسته شاید ناراحتم کنه ولی از نظر من مرده❤️... اومدم درد و دل کنم هرکسی که بلد نیست درد و دل کردن

واسه من دوتا دختر شد هرروز خداروشکر میکنم واگه هردوتاش هم پسر میشد بازم جو رو جوری مدیریت میکردم که همینقدر خوشحال باشیم از داشتنشون در کل فرقی نداره بچه خیلی خوبه جنسیتش مهم نیست فقط بتونی خوب پرورشش بدی

برای استخدام شدنم صلوات میفرستین