2777
2789
عنوان

سونو رفتم گفتن بچم دختره

1184 بازدید | 71 پست

من خودم خیلی دختر دوست دارم حالا پسر دارم میشدم اصلا بدم نمیومدا ولی از اینکه بچم دختره راضیم .. یادمه دوران عقد که بودیم باباش میگفت من بچه پسر میخوام من میگفت دختر میخام بعد که تو سونو گفتن دختره باباش گفت چه اشکالی داره دختر باشه ولی میگ که دومی رو اقدام کردیم بریم دکتر پسر بشه این بدنیا نیومده فکر اینک دومی پسر باشه خب این نشون نمیده اقا دلش بیشتر پسر میخاد؟ گردن نمیگیره میگ از هر دو میخام

بابت این ناراحتم ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اولی پسره دومی دختره شوهرم میگه پسر می‌خوام باشه😂💔 منکه اهمیت نمیدم چون عاشق بچمم 

به شوهرم گفتم این دنیا بیاد اونوقت میفهمی چقدر عاشقته دخترا بابائین

فقط 23 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𝐻𝑒𝓁𝑒𝓃𝒶 𝒾𝓈 𝓁𝑜𝒶𝒹𝒾𝓃𝑔•••❤️ دختر قشنگم هلنا من و بابایی و داداشی بیصبرانه منتظر اومدنت هستیم❤️ پسرم فرزند ارشدم تاج سرم آریان😘❤️ دوسداشتم اسم بچه هام متفاوت باشه خرده نگیرین بهم😂بالاخره دختری گفتن پسری گفتن 🤪.کاربر دلبرمومشکی۲هستم🌸 برام دعا کنید از پس اینهمه سختی بر بیام 💗🙏🏻زندگیم=همسرم❤️•••خدایا شکرت💗

ناراحت نباش بابا چیز بدی نگف منم پسر دارم حتما میخام دختر باشه بعدی میخام برم ای یو ای چون نمیتونم بیشتر دوتا و میخام قطعی بعدی دختر باشه

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

هر کسی حق داره بگه

چی دوست داره

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓