من خودم خیلی دختر دوست دارم حالا پسر دارم میشدم اصلا بدم نمیومدا ولی از اینکه بچم دختره راضیم .. یادمه دوران عقد که بودیم باباش میگفت من بچه پسر میخوام من میگفت دختر میخام بعد که تو سونو گفتن دختره باباش گفت چه اشکالی داره دختر باشه ولی میگ که دومی رو اقدام کردیم بریم دکتر پسر بشه این بدنیا نیومده فکر اینک دومی پسر باشه خب این نشون نمیده اقا دلش بیشتر پسر میخاد؟ گردن نمیگیره میگ از هر دو میخام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ناراحت نباش بابا چیز بدی نگف منم پسر دارم حتما میخام دختر باشه بعدی میخام برم ای یو ای چون نمیتونم بیشتر دوتا و میخام قطعی بعدی دختر باشه
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
زیاد سخت نگیر به دنیا که بیاد عزیزتر از اون وجود نداره براش ، پسر هم خوبه اگه خدا خواست جفتشو بهتون بده ، برای منم دعا کن باردار بشم عزیزم حالا که حامله ای
مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫 👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی سِز(سزارین) آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی کنجد😱دوزپسر😟خودم پز به ما چه،به توچهمن توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓