2777
2789
عنوان

آخه چطوری ممکنه با جلوگیری باردار بشه کسی

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طبیعی روش جلوگیری نیست عزیزم. طبیعی روش اقدام به بارداریه

هر لحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر -آرام تر از آهو بی باک تر از شیرم - هر لحظه که می کوشم در کار کنم تدبیر - رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر - (مولانا)
روش جلوگیریت طبیعی که نبوده ؟

نه کان.دوم بوده ولی وقتی کاندوم در دسترس نبود طبیعی اونم سه چهار بار تو این ماه طبیعی جلوگیری کردیم یه مدت خونه مادرشوهرم اینا بودیم کان.دوم دم دست نبود شوهرمم هی پشت گوش مینداخت نمیخرید

خسته و دلشکسته...

کان.دوم بعضی وقتام طبیعی جلوگیری میکردیم

تو روش های پیش گیری طبیعی اصلا جز روش ها نیست-پس نگو جلوگیری کردم و بچه دار شدم

شما اگه بچه نمیخواستی باید روش جلوگیری سفت و سخت میبود نه هرزگاهی

کان دوم فقط برای پیشگیری از بارداری نیست بلکه یکی از روش های کنترل عفونت هست

الان چند هفته بارداری؟علائمی هم. داشتی همون اولا؟

نمیدونم چند هفته ام ولی دو سه روز پیش ببخشید تو دسشویی نشسته بودم یهو یه درد شدید پیچید زیر شکمم طوری بود که میخواستم تو دسشویی دراز بکشم از درد بعدش که خوب شد یهو به ذهنم رسید که نکنه باردار باشم یه بیبی چک دیروز زدم مثبت شد و باور نکردم گفتم شاید خطا داشته امروز ازمایش دادم دیدم مثبت شد 

خسته و دلشکسته...

تو روش های پیش گیری طبیعی اصلا جز روش ها نیست-پس نگو جلوگیری کردم و بچه دار شدمشما اگه بچه نمیخواستی ...

آخه یه چند روزی خونه مادرشوهرم اینا بودیم و همراهمون نبود شوهرمم پشت گوش مینداخت

خسته و دلشکسته...

آخه یه چند روزی خونه مادرشوهرم اینا بودیم و همراهمون نبود شوهرمم پشت گوش مینداخت

تو اینجور مواقع این زن هست که باید مدیریت کنه و اجازه نده- از روش های غیردخول باید استفاده میکردید

حالا هم نتیجه این غفلت میشه این بارداری ناخواسته-ایشالا خیر باشه

در آینده خیلی سفت و سخت باش دیگه بچه سوم واقعاسخته تو این شرایط جامعه