2777
2789
عنوان

خواهرانه ازتون راهنمایی میخوام راجع ب مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 68 پست
بهتره دیگه دست از دعوا کردن بردارید تو خبرها اومد که مهریه عندالمطالبه شده ۱۴ سکه مهریه رو از برنامت ...

عند المطالبه بوده الان عند الاستطاعه شده بهتره اول بدونیم که قانون چطور شده اینطوریه که تا ۱۴ سکه مهریه رو حتماً باید مرد پرداخت کنه وگرنه به زندان ممکنه بیفته اما بالای اون مبلغ رو بر اساس استطاعت مرد قسط بندی می‌کنند و به زن تعلق می‌گیره فقط مرد به خاطر مهریه نمی‌افته زندان یعنی اگه تا ۱۴ تا سکه رو بده دیگه نمیره زندان و باقیشو می‌تونه قسط بندی کنه

لازم نیست حتماً امپراطور داشته باشی ‌ . خودت ملکه باش و به دنیای خودت حکومت کن  

مرسییی عزیزان

پس حرفی از بخشیدن مهریه نمیزنم

خوب شد اومدم پرسیدم

میخواستم ۲ساعت بعد بزنگم بهش بگم....

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن عروس خوبی باشیهمه ی مردها بعد از اینکه یک سانت عسل روی بشکه تموم شد میرن سمت خانواده شون پس ج ...

انقدر تو این چندسال عروس خوبی بودم و جوابمو با بدی دادن که شوهرم خودش دیده،احمق که نیست

مامانش حسوده نه فقط به من به خواهرای خودش به زن برادراش و کلا همه،با هیچکی رابطه خوبی تو فامیلشون نداره ،پسراشو اصلا حساب نمیکنه،فقط چسبیده به دخترش که مثل خودشه

تازه دیدم پدرم نفهمه 🫤🫤🫤🫤😶😶😶😶😶😶😶😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵‍💫😵 ...

ن دیگه نمیگممم

تا الانم همش نظرمو میپرسیدن میگفتم هرچی پدر و مادرم بگم

خدایاااااا خداجونممممم شکرت تا الان هرچی ازت خواستم بهم دادی،شکرت بابت همه چی😍💗دوستت دارم
عند المطالبه بوده الان عند الاستطاعه شده بهتره اول بدونیم که قانون چطور شده اینطوریه که تا ۱۴ سکه مه ...

سکه ۱۰۰ میلیون شده چطوری میخواد بده فرقی نمی‌کنه چه عندالمطلبه چه عند الاستطاعه یه آقایی که کارمنده ماهی ۲۰ میلیون حقوق می‌گیره چطوری می‌تونه سکه پرداخت کنه ۱۰۰ سال طول می‌کشه اون ۱۴ تا سکه رو پرداخت کنه و اون خانم دیگه باید موهاشم مثل دندوناش سفید بشه تا اون مهریه رو بگیره و هیچ ارزشی نداره دیگه اون پول من نمی‌دونم خانواده‌ها کی می‌خوان بفهمن این سکه لعنتیو کنار بذارن و دنبال حق و حقوق جدید برن

ارزش آدم به مهریه نیست هیچ مردی نمیشه با مهریه نگه داشت اینا همه حرفه اینقدر اذیت کنه جونت آزاد کنی بدون مهریه؟

ولی شما هم حرفی از بخشش نزن و بدون اطلاع خانواده تصمیمی نگیر 

با این کار ارزش خانواده پایی میاد و بعد ازدواج رابطه اش با خانواده جالب نمیشه 

بازم توافق کنید حد وسط بگیرید همبن ۱۱۴تا برای یک پسر متوسط از نظر مالی کلی سرمایه است  چون عندالمطالبه هست آقایون فکر این قسمت داستان دارند

انقدر تو این چندسال عروس خوبی بودم و جوابمو با بدی دادن که شوهرم خودش دیده،احمق که نیستمامانش حسوده ...

درسته عزیزم ۹۰ درصد مادرشوهرم همینن که میگی 

حتی مادر و خاله های منم همینن عروسی آدم حساب نمیکنن اما دخترای خودشون......

منظور اون کاربر هم همینه که هیییچ وقت جلو شوهرت در مورد مادرش هیچ حرفی نزن 

دنیا هزارتا بالا پایین داره 

شاید یه روزی با مادرش خ ب شد اون وقت یادش میاد تو چطور بود رفتارت 

چندشبه درست نمیخوابم اعصابم بهم ریخته😭😭

ببین زندگی فقط دوست دارم و عاشقتم الان نیست

تو اگ ۱۰ سالم نامزد باشی ب قصد شناخت و پیش ۱۰۰۰ تا مشاور بری ،تا باهاش زندگی نکنی ذاتشو نمیشناسی

چ بسا آدمایی ک بعد چندسال زندگی و چنتا بچه ی چیزایی دیدن از شریک زندگیشون ک براشون غیرقابل باوره

ب همه چی فک کن نقش زن خوب و عروس خوب بازی نکن

نمیگم بد باشاااااا خوب باش ولی چشماتو باز کن

بچه‌ها حق تصنیف اموال رو که گفتم به خاطر این بود که فقط اموال بعد از ازدواج نصف میشه نه قبلش 

حق مسکن و حق تحصیل رو هم اگر نگیرید به سادگی ممکنه برای یک جابجایی حکم عدم تمکین براتون بگیره 

همینطور حق طلاق کمک می‌کنه که بدون دلیل منطقی شوهرتون نتونه شما رو طلاق بده و شما هم یک امتیاز به نفع خودتون داشته باشید

انقدر تو این چندسال عروس خوبی بودم و جوابمو با بدی دادن که شوهرم خودش دیده،احمق که نیستمامانش حسوده ...

خب 

اگه خود شوهرت داره میبینه بذار خودش تصمیم بگیره شما خوب یا بد هیچی نگو 

تا فردا اگه طوریش شد شوهرت نگه تو بدگویی کردی تو نذاشتی و...

سکه ۱۰۰ میلیون شده چطوری میخواد بده فرقی نمی‌کنه چه عندالمطلبه چه عند الاستطاعه یه آقایی که کارمنده ...

عزیزم وقتی میگن ۱۴ تا سکه رو می‌گیرن یعنی می‌گیرن اگه اون مرد مالی به نام خودش داشته باشه از زمان به اجرا گذاشتن مهریه حتی اگر اون مال رو به کسی بده یا بفروشه اون معامله باطله و مرد موظفه مقداری از اموال خودش رو جهت مهریه به زن بده و باقیش هم قسط بندی میشه

خب اگه خود شوهرت داره میبینه بذار خودش تصمیم بگیره شما خوب یا بد هیچی نگو تا فردا اگه طوریش شد شوهرت ...

من اصلا دخالت نمیکنم تو روابطشون

قبلا میکردم ها هی میگفتم فلان چیزو بخریم واسه خواهرومادرت،فلان کارو بکنیم،گناه دارن توقع دارن پسرشونی برو بهشون سر بزن و اینا،الان دیگه نمیکنم چون شوهرم وقتی دید انقد بدی میکنن بهم گفت ببین تقصیر توعه اینا زیاد بهشون محبت کنی فکر میکنن چخبره تو باید بزاری من به روش خودم باهاشون رفتارکنم چون من میشناسم اینارو 

از اون به بعد دیگه کار ندارم میگم خودت میدونی

عزیزم وقتی میگن ۱۴ تا سکه رو می‌گیرن یعنی می‌گیرن اگه اون مرد مالی به نام خودش داشته باشه از زمان به ...

بله میدونم به  چه صورتی هست ولی همون قسط بندی خیلی طولانی میشه .

از طرفی قانون تصنیف حتی به نفع آقایون هم می‌تونه باشه چون اینطوری دیگه دختر به خاطر اموال اون آقا نمیاد باهاش ازدواج کنه که بعد از یک سال یا حتی کمتر بره و طلب مهریه کنه و اون اموال رو توقیف کنه چون قانون تصنیف شامل اموالی میشه که بعد از ازدواج به دست میاد چون اتفاقاً موردی رو دیدم که یک خانم دقیقاً دو هفته بعد از ازدواج رفت مهریه رو اجرا گذاشت و از آقا گرفت اون مهریه رو پس این قانون به نوعی دست خانم‌های کلاه بردار رو هم می‌بنده و از طرفی به نفع خانم‌ها هم خواهد بود در واقع عادلانه‌ترین نوع قانون هست

من اصلا دخالت نمیکنم تو روابطشونقبلا میکردم ها هی میگفتم فلان چیزو بخریم واسه خواهرومادرت،فلان کارو ...

خب 

خداروشکر که شوهرت خودش فهمید

مثل یه سری از افراد خانواده ی شوهرم که اول یقه جر میداد براشون الان باهاشون قطع رابطه کرده.خدا خودش کمک میکنه و دست اینجور آدما رو میشه