2777
2789
عنوان

شماصبحونه اکثر مواقع چی میخورین

| مشاهده متن کامل بحث + 683 بازدید | 62 پست
ترخه مرغ 😍😍😍😍اییییی خووووداااااا🥺

امید وارم اگه بچه ندارید خدا بهتون بچه بده البته اگه دختر و تپل مپل و البته مثل دخترک من شیرین زبونم باشه که چه بهتر ،چون الان من و شوهرم و پسرم همگی با ادبیات شیرین اون تو خونه حرف میزینیم ،اینقد میگم ترخه مرغ که گاهی یادم میره حتی تو جمعم میگم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من شاغلم بو یاد 7 و نیم اداره باشم. دخترم مدرسه میره و پسرم مهد. ساعت 5 و نیم بیدار میشم صبح ها. چایی رو دم می کنم و شروع می کنم به پختن صبحانه. هر روز یه چیزی. املت با روش های مختلف هر روز یه مدل سوسیس تخم مرغ که معمولا رنده میکنم سوسیس رو و تخم مرغ رو روش میزیم و پنیرپیتزا. نیمرو همیشه با پیاز داغ درست می کنم. تخم مرغ آب پز. عدسی و لوبیا که شب قبل اماده می کنم خلاصه تنوع میدم به تخم مرغ و املتم. یک صبحانه سرد همراه با چای شیرین دخترم تو خونه میخوره و گرمش رو هم میبره مدرسه البته ناهار جدا هم براش میزارم. پسرم هم تو مهد میخوره که طبق برنامه مهدش براش میزارم و همسرم فقط گرم. خودم هم جز نون پنیر گردو میلم به چیزی نمی کشه. تازه همونم اگر فرصت کنم خودم بخورم.

من تازه مبزارمش تو یخچال کارخونه انقددددد سرد میشه که نگو‌

🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🤧🤧خب برادر این چه کاریه

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

ما قشر متوسط به پایین هرچی دم دستمون بیاد برای سیر شدن شکممون میخوریم نگاه نمیکنیم اون چیزی که میخور ...

بیاابغلممم عشقم😔😥ایشاالله خدا آنقد بهتون بده بگی خدایاشکرت

اجی اگه شرایطش رو داری میتونی بری سرکار

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن