2777
2789
عنوان

قرص اعصاب

313 بازدید | 33 پست

خانما من کلرودیازپوکساید روم اثر می کرد ورق های قبلی حالا این ورق که خوردم اثر نمیکنه نخندین بهم ها ممکنه این نمی دونم تاریخش گذشته بوده نمی دونم به هرحال یه تغییری توش ایجاد شده باشه؟

من آخه تو جنگ خوردم بعدش هم خوردم اثر نکرد از زمان جنگ سعی کردم مصرف نکنم تا نکنه اثرش از روم بره ولی نمی دونم چرا اثر نمیکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه تاریخش نگذشته

بعضی کارخونه ها داروهاش اثرش کمتره

من بارها برام پیشاومده

از برند اون قبلی بخر که روت اثر  میکرد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
ممکنه تاریخش بگذره من ملاتونین میخورد تاریخ گذشت دیگه اثر نداشت رفتم جدید خریدمفقط با تجویز پزشکه؟

اره دکتر نوشت برام البته دکتر عمومی و غدد و اینا خودشون دیدن چقدر استرس دارم

بدنت به اون دارو عادت کرده و دیگه جواب نمیده

مثل من بدبخت دائم در حال تعویض داروهام حتی مولتی ویتامین😭

✨جواب آدمای انرژی خوار دنبال حاشیه و دعوا عقده ای رو نمیدم با احترام🤢

نه تاریخش نگذشتهبعضی کارخونه ها داروهاش اثرش کمترهمن بارها برام پیشاومدهاز برند اون قبلی بخر که روت ...

عه ممکنه اینطوری باشه؟

چجوری بفهمم این کارخونه همونه یا نه 

ورقش همونه ولی قرصه رنگش از قبلیا کمتره

ممکنه تاریخش بگذره من ملاتونین میخورد تاریخ گذشت دیگه اثر نداشت رفتم جدید خریدمفقط با تجویز پزشکه؟

خیلی خوب بود اثر داشت الان نه

باز آروم می کرد دهنم خشک میشد عوارضش بعد الان هیچی

احتمالا تاریخش گذشته ولی حتما پیش متخصص برو برای قرصات بنظرم

وای ممکنه تاریخ گذشته باشه؟ اگه عادت کرده بدنم چی؟؟ 😭😭 اینجوری باشه همه قرصا روت دیگه جواب نمیده

خب سرخود قطع کردی دوره درمانش کامل نشده بدنت مقاومت نشون میدهباید مرتب بخوری قرص اعصابو

آخه هر وقت دیگه نمی تونستم تحمل کنم میخوردم بعد اینا داروی سریع چرا اینطوری شد خدایا😭😭