2777
2789
عنوان

با این وضع مهریه و قوانین به نفع مرد ها

| مشاهده متن کامل بحث + 496 بازدید | 52 پست
ازدواج که برده‌داری نیست، یعنی دو نفر با احترام و انتخاب خودشون کنار هم زندگی می‌کنن، نه اینکه کسی ب ...

وقتی زن برای هر کاری از شوهرش اجازه میخواد یعنی برده شه

وقتی مرد میتونه چند تا زن بگیره یعنی برده شه

حرصمو درمیارن ی مشت زن تو سری خور ک چشمشون دنبال دست شوهره میذاره کف دستشون یا نه.

درسته 

البته من شاغل نیستم 

ولی هم تفکر زن های خانه دار بده

هم تفکر زن های شاغل ک اصلا حاضر نیستن هزارتومن بیارن تو زندگی ادعای مستقل بودنم دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با همین حرف ها زن ها رو گول زدن حالا جدیدن میام اینجا میبینم زن ها تاپیک میزنن آره شوهرم هیچی پول که ...

به هیچ عنوان گول نخوردم اگر خرجی کردم کاملا ب خواست خودم بوده و لذت میبرم میبینم میتونم کمک خرج خونه باشم. ازونورم حق اظهار نظر تو همه چیو دارم و اعتماد بنفسم بالاعه تو زندگی چون واقعا موثرم و نون خور اضافه نیستم. خیلی هم با همسر عزیزم احساس خوشبختی میکنم و تمام تلاششو میکنه من ازش راضی باشم🥲 زایمان هم میکنم اتفاقا الانم باردارم مگه اینا منت داره؟ مگه فقط بچه اونه؟ بچه جفتمونه. 

وقتی زن برای هر کاری از شوهرش اجازه میخواد یعنی برده شهوقتی مرد میتونه چند تا زن بگیره یعنی برده شه

اینا قوانین نیست برداشت های سنتی و غلطه ازدواج واقعی یعنی دو طرف با احترام و اختیار کنار هم باشن ن اینک کسی برده و یا محدود باش

به هیچ عنوان گول نخوردم اگر خرجی کردم کاملا ب خواست خودم بوده و لذت میبرم میبینم میتونم کمک خرج خونه ...

زنی که کار نمیکنه مفت خور نیست 

اون زن داره خانه داری میکنه بچه داری میکنه زایمان میکنه آشپزی میکنه در آمد هر کدوم از این کار ها رو مرد میخواست بده به بهش خیلی بیشتر از پولی میشد که داره خرجش میکنه 

بچه زن هم هست ولی زایمانش شب بیداری نوزادی و شیردادن اش تنها با زن هست  اگر قرار زن خرج هم در بیاره پس مسولیت پدرش چیه ؟ آهااونم قسمتی از خرج رو در میاره خسته نباشه

در ضمن هر چند که تو ایران ولایت قهری بچه با پدر و پدر مالک بچه

زنان خانه دار نون خور اضافه هستن؟؟؟

هر کی این حرف رو میزنه یه ضد زنه یا بی عقل 

یا یه مردی که میخواد زن داشته باشه زن هم براش هم کار کنه ولی اون بی‌مسئولیت حاضر نیست تنها وظیفه اش که خرجی دادن هست انجام بده 

زنی که کار نمیکنه مفت خور نیست اون زن داره خانه داری میکنه بچه داری میکنه زایمان میکنه آشپزی میکنه د ...

همه ی این کارا رو اشتراکی با هم انجام میدن من شوهرم تمام کارای خونه رو انجام میده فقط دو سه بار در هفته آشپزی میکنم . البته دوران پریود و بارداری هم نمیذاره آشپزی کنم . چقد گارد داری شل کن بابا چندرغاز میاری با هم بخورید کیفشو بکنید خدا رو هم شکر کنید چقد فکراتون سنتی و بستس.

با این وجود من اگه پسر می بودم ازدواج نمی کردم

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

همه ی این کارا رو اشتراکی با هم انجام میدن من شوهرم تمام کارای خونه رو انجام میده فقط دو سه بار در ه ...

اگر مردی واقعا تمام کار ها رو دقیقا انجام میده و وظیفه زن نمیدونه باز خوبه هر چند که در اون صورت بازم زایمان و شیردهی با مادر هست 

اتفاقا گارد رو شما داری که زحمات یه زن خانه دار نمیبینه بهش میگی نون خور اضافی همینه که مرد ها رو جدیدا وقیح کرده 

چرا برده مفتی نمیخوای ؟

برده مفتی زیاده

نه مهریه نه نفقه 

نه مسئولیت

نه غر غر

هر وقت بخوام می ذارم می رم

هر وقت بخوام بر می گردم

کیس بهتر دیدم می رم با اون

بچه مچه هم قبول نمی کنم

چرا زن بگیرم؟

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایران🇮🇷به شما سه تبریک عرض میکنم:1️⃣تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن او2️⃣تبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو 3️⃣تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.🏡 گروه خانه داری خانومای شاغل https://eitaa.com/joinchat/3357737771C332d5b9474

اگر مردی واقعا تمام کار ها رو دقیقا انجام میده و وظیفه زن نمیدونه باز خوبه هر چند که در اون صورت باز ...

پدرم قاضیه خیلی هم با تجربه اس خودمم نمیتونم دقیق بگم شغلمو ولی خیلی با این چیزا سر و کار دارم بابام همیشه میگه  خانما موقع طلاق از دو چیز ضربه شدید میخورن یکی اینکه مستقل نیستن و درآمدی ندارن یکی اینکه نمیتونن از بچه هاشون دل بکنن 

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀