2777
2789
نزدیکه اما اصلا نه عروسی ما اومدن نه ما رفتیم نه بالای ۱۰ ساله خونه همدیگه رفتیم

اگه واقعا دلتون میخواد کینه و کدورتها برطرف بشه و باهم اشتی کنید زنگ زدن شما میتونه شروع خوبی برای دوستی مجدد باشه و وقتی زنگ بزنید و حالشونو بپرسید یعنی دلتون میخواد دوباره با هم اشتی کنید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من با مادرشوهرم قطع ارتباط کردم نفرینشم کردم.  بعد از ۱۰ روز پاش فلج شد مجبور شدن مفصل زانوشو کامل عوض کنن اصلا زمین گیر شده بود،  بردن بیمارستان بستریش کردن شوهرم گفت بیا بریم مادرمه زشته فراموش کن هر کاری کرده.  خلاصه منم گفتم باش.  رفتیم و دو روز و دو شبم موندم بالا سرش تو بیمارستان و بعدشم با شوهرم بردیمش یه استان دیگه عملش کردیم و مهمون فامیلای من بود تو اون استان.  بعدا نشست گفت خودش قهر کرد خودشم پشیمون شده اومده به غلط کردن😮😮😮😮 خدا ازش نگذره هر چی هم خدا سرش بیاره آدم نمیشه

اصلا مگه خولم

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

من با مادرشوهرم قطع ارتباط کردم نفرینشم کردم. بعد از ۱۰ روز پاش فلج شد مجبور شدن مفصل زانوشو کامل ع ...

عیب نداره شما هر خوبی کردی خدا میبینه و جبران مبکنه بزار اون هرچی دلشه بگه مهم خداست

گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد  

من با مادرشوهرم قطع ارتباط کردم نفرینشم کردم. بعد از ۱۰ روز پاش فلج شد مجبور شدن مفصل زانوشو کامل ع ...

دقیقا برا همین گوه خوریا و پررو بازیاشونه که قدم از قدم بر نمیدارم براشون

🙏🏻🙏🏻دوست قشنگم میشه تاپیک آخرمو بخونی؟ خیلی بهش نیاز دارم 🙏🏻🙏🏻