2777
2789
عنوان

خانمای حامله از چندمین هفته با ماه شکم تون نمایان شد

| مشاهده متن کامل بحث + 584 بازدید | 55 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کدوم جفت مشخصهمن بارداری اولم اصن به تغذیم نمیرسیدم چون با مادرشوهرم زندگی میکردم روم نمیشد چیزی بگم ...

واسه من تو دوتا تجربه که داشتم بچه ها با فرق ۲۰۰ گرم به دنیا اومدن اون به خاطر اینکه دومی ۳۸ هفته به دنیا اومد اولی ۴۱ هفته یعنی اگر دومی هم تا ۴۱ میموند وزنشون یکی میشد....تغذیه ام کاملا معمولی و عادی بود.‌..

الان ذهنم یاری نمیکنه اسم جفت هارو سر اولی که تا هفت ماهگی معلوم نبود جفت جلو بود بچه پشتش قرار داشت

سر دومی ررعکس بود اول بچه بود بعد جفت...

و اینکه شما تغدیه ی خوبی نداشتی ولی منابع ذخیره پروتئین و ویتامین بدنت بالا بوده.تو حاملگی مهم نیست چقدر بخوری مغز بچه رو اولویت قرار میده تو بدن و هرچی لازم داشته باشه بهش میرسونه و همین میشه که میگن بارداری بدن زن رو فرسوده میکنه

واسه من تو دوتا تجربه که داشتم بچه ها با فرق ۲۰۰ گرم به دنیا اومدن اون به خاطر اینکه دومی ۳۸ هفته به ...

من سر بچم دقیقا هموگلوبین خونم 8بود به شدت کم خون بودم و فشارخون بارداری داشتم و اخرای بارداری هم دیابت پارسال دی سزارین شدم دقیقا تا مدتها خونریزی داشتم خاطره زایمانم خیلی خیلی بد بود ی بره چاق جلو بچه کشتن شوهرم همشو داد مادرش منم برد خونه مادرم ی تیکه خیلی کوچیک از دنبه برام اورد و با اینکه خودش باغدار پسته و گردویه دقیقا ی مشت پسته بهم داد که زیاد نیاد بدم خانوادم یادم میاد دلم میخاد سرمو بکوبم به دیوار از اونطرف هم مادرم بهم میگفت به شوهرت بگو برامون برنج و... بباره خرج تو افتاده گردنمون یا هر روز میگفت الکی امروز مادرشوهرتو دیدم بهم گفته عروسم بگو بیاد دلمون براش تنگ شده حالا مادرشوهرمم صد سال سیاه اینحرفو نمیزد خیلی روزا گرسنه گذروندم شیر نداشتم پسرم کم وزن شد 

الان یادم اومد اعصابم واقعا خورد شد 

بعد زایمانم موهام به شدت ریزش کرد و خیلی خونریزی داشتم بلند میشدم سرگیجه میگرفتم ولی خداروشکر دوباره ازمایش دادم کم خونیم نبود دیگه

من سر بچم دقیقا هموگلوبین خونم 8بود به شدت کم خون بودم و فشارخون بارداری داشتم و اخرای بارداری هم دی ...

عزیزم چه روزهای سختی رو گذروندی و چقدر قوی بودی شما که این روزهارو صبوری کردی....

من هیچ وقت نمیتونم زن هایی که یه خانم باردار رو اذیت میکنن درک کنم مگه خودشون تو اون شرایط نبودن و تجربه نکردن....

عزیزم چه روزهای سختی رو گذروندی و چقدر قوی بودی شما که این روزهارو صبوری کردی....من هیچ وقت نمیتونم ...

بعد زایمانم اومدم خونه مادرشوهرم با شب بیداری ها باید حتما صبح ساعت 6بیدار میشدم وگرنه حرف بارم میکرد با وجود بچه و نگهداریش غذاو کار خونه و همه چی من بود ابگرمکن خراب بود برج11تو برف لباسای پسرمو بیرون میشستم  ی حلوای چیزی برای خودم درست میکردم  میومدم میدیدم مادرشوهرم نصفشو داده جاریم که بچه هاش بخورن تا چهار ماه خم در اتاق باز میذاشتیم که مادرشوهرم شب بیاد ببینه پسرم خوابیده یا نه

الانم دقیقا همونم منتها بدترش با ک ن د جلوگیری میکردم چون قرص فشار داشتم بهم ندادن و گفتن سنت کمه ای یودی نذاشتن بعد یبار پاره شد دوتا اورژانسی خوردم الان باردارم الانم خانواده خودم مادرشوهرم و شوهرم خیلی اذیتم میکنن و نوه های مادرشوهرم شام ناهار  اینجان و همیشه خدا مریضن و پسرم و خودم دایم مریضیم پسرم اصن رشد نداره همین دیروز ی ذره از سرماخوردگی 15روزه خوب شد امروز من از دختر جاریم حالت تهوع و روم به دیوار اسهال گرفتم 

چون میان پسرمو بوس میکنن منم میگیرم مادرشوهرم دور از چشم قاشق دهنی میده به پسرم 

هنوز هم همونم و حتی خیلی خیلی بدتر

مگه میشه

باور کن.😁😁

بلندشو و حرکت کن تندتر از عقربه ها حرکت کن           من یکبار ۱۲ کیلو کم کردم بازم میتونم. قد:157. وزن اولیه:73.2 وزن فعلی:  هدف اول:۷۰ ✅      هدف دوم:۶۵.🔒    هدف سوم:۶۰🔒.   هدف نهایی:55🔒      تاریخ شروع رژیم1404/۰6/30زندگی ریموت و کنترل نداره بلندشو خودت عوضش کن......!

کدوم جفت مشخصهمن بارداری اولم اصن به تغذیم نمیرسیدم چون با مادرشوهرم زندگی میکردم روم نمیشد چیزی بگم ...

💓💓💓

فقط 14 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار