2777
2789
عنوان

خانمای حامله از چندمین هفته با ماه شکم تون نمایان شد

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 53 پست
هرچی دارن میخوان بخورن به رور به منم میدن

من از دست هرکس چیزی نمیخورم چون الان باردارم یک حس بدی دارم هرغذایی که کسی درست کنه هم نمیخورم معمولا خونه کسی هم نرفتم این چندماه چون دلم برنمیداره دست خودم نیست شماهم بهونه کن تازه چیزی خوردم نمزدونم حالت تعوع میشم 

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بارداری واس حال دل منم دعا کن 🌸♥️

خدایا به حال روز تمام آدما نگاه کن جنگ و کشتار قحطی گرسنگی سختی هست.پس مراد دل همه رو بده و شاد کن بخصوص خانم ها رو (شکرانه اش با من)

فقط 17 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنی آدم اعضای یک دیگرند چو عضو به درد آورد دگر عضوها را نماند قرار  

من از دست هرکس چیزی نمیخورم چون الان باردارم یک حس بدی دارم هرغذایی که کسی درست کنه هم نمیخورم معمول ...

بزور وادارم میکنن بخور تا ماهم راحت بخوریم اذیت میشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خودم هنوز لیاقت مادرشدن نداشتم ولی خواهرام از ماه هفتم شکمشون اومد بالا بچه هاشونم ۳۲۰۰ بود دنیا اومد تا ماه هفت کسی نمیفهمید حامله هستن

انشاالله نی نی سالم صالح و زیبا خدا بهت بده و زیر سایه پدر و مادر بزرگ بشه برا منم دعا کن طعم مادر شدن رو بچشم

نگران نباش اصلا به اندازه شکم نیست من شکمم بعد هفت ماه پیدا شد با اینکه خودم خیلی لاغرم وزن بچم سه ک ...

منفکر کنم بیش از ۴کیلو باشد سزارین بشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بنظرم لطف با ترحم اشتباه گرفتی.

خوب نمیدونم از لحن گفتارشون میگم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

فقط سعی میکنن لطف کنناسی یه کوچولو بخوره یا بگه ویار داره نمیتونه!

درست لطف میکنن ولی واقعا حس بدی میگیری خب 

میتونی بگی دوستندارم.... ولی بازم خوردن هرچیزی توی بارداری نعمت هست من خیلیی چیزهارو دلم برنمیداره

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40