2777
2789
من کارمند ساده بودم...الان مدیر منابع انسانیم...ده سال اونجا بودم.دیگه گفتم بای بای و ...

اوووه پس حرفه ای هستی..نه من الان دستم خالیه و بیکارم و فعلا حوصله کار ندارم و منشی ساده بودم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم هر وقت رفتم سرکار بعد یه مدت ولش کردم چون حس میکردم نمیتونم توش پیشرفت کنم..البته کلا عمدا چیز ب ...

ولی من هم عاشق یادگرفتنم ‌ هم یاد دادن...از دلیلای محبوبیتم همیشه اینه هوای تک تک نیروها رو دارم و فرقی نمیذارم..زکات علم اموختن آن است..بالاخره هممون بازنشست میشیم .چه بهتر خاطره خوب بذاریم

اوووه پس حرفه ای هستی..نه من الان دستم خالیه و بیکارم و فعلا حوصله کار ندارم و منشی ساده بودم

باید دل به کار بدی...همه از ابتدا کار ساده داشتیم دیگه..از اول که نیروی ساده رومدیر نمی کنن.ولی اگه خواستی بری سرکار تخصصی برو...منشی بودن تخصصی نمیخواد

باید دل به کار بدی...همه از ابتدا کار ساده داشتیم دیگه..از اول که نیروی ساده رومدیر نمی کنن.ولی اگه ...

من همیشه منشی بودم..بی انگیزه میشدم ...حقوق کم..بخودم میگفتم نمیخام تا اخر عمرم منشی باشم

درخواست دوستی قبول نمیکنم 🤫🤫🤫