2777
2789

پدرشوهرم به شدت آدم خوب و مهربونیه برعکس مادرشوهرم اوایل ازدواجمون گفتن یه سال یا یه سالو نیم‌دیگه طبقه بالا خونه میسازیم براتون الان یه سالو نیم میگذره یه بچه ۴۰ روزه دارم ولی قصد ندارن حالا خونه بگیرن دوس دارم جدا شیم ازشون ولی شوهرم اصلا دوس نداره اگه بهش بگم چشماشو خون میگیره از عصبانیت اگه هم قهر کنم خونه بابام نمیاد دنبالم،شغل شوهر و پدرشوهرم با هم میخوام به پدرشوهرم بگم چون مهربونه احتمالا خونه برامون بسازن طبقه بالا

نمیتونیم هم جای دوری بریم فقط طبقه بالا چون ماشین سنگین دارن و بار میبرن راه دور شوهرم راضی نمیشه تنها بمونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین سنگین درآمدش خوبه راحت می تونن برات خونه بسازن

بهش بگو بابا جون ببخشید این بچه نق می زنه شما اذیتین منم باز ازاینکه شما اذیت میشین وبدخواب اذیتم

کاش خدا کمک کنه ماهم مستقل بشیم

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

الان با مادر شوهر تو یه خونه ای؟

اره خیلیی اذیتم همش دخالت میکنه بینمون همش شوهرمو پر حرف میکنه شوهرمم خیلی بچه ننست هرچی مامانش بگه میگه چشم فکر میکنه هرچی من بگم اشتباهه هرچی مامانش میگه درست

سریال پدرسالار ببین یاد بگیر🤭

شما هم تو گوشی هزارتا اسکرین شات دارین ک هیچوقت نمیخونیدش ... توی اینستا کلی پست ذخیره کردین ولی یبارم بهش سر نزدید یا فقط من اینطورم  😑😐 سنگین ترین عمل در روز قیامت صلوات بر حضرت محمد ص و خاندانش هستش حتی اگ وقتم تو این سایت گاهی تلف شده ولی همراه نی نی سایتی ها ترازوی عمل خوبم سنگین تر شده با صلوات پی در پی فرستادن 😁چ فرهنگ خوبی داره اینجا ....حالا ی صلوات منو مهمون کنید تشکر 😜علت انتخاب پروفایلم اینه ک در روز شهادت حضرت رقیه عضو اینجا شدم هیچ چیز این دنیا اتفاقی نیست شاید هزاران درس ازینجا گرفتم
خب به شوهرت بگو استارت ساختمون رو بزنه اگر سند بنام میزنن همه خرجش با شوهرت

اصلا به شوهرم نمیتونم بگم خیلی عصبی میشه بهش امید ندارم شاید اگه به پدرشوهرم بگم بشه

بگو بابا جان نمی خوای واحدی رو که قول دادی واسمون بسازی؟من دیگه شرایطم تغییر کرده راحت نیستم جلوی شما واسه ی شیر دهی و غیره. اینجوری هم نزدیک همیم هم هر دو طرف اذیت نمی شند.