2777
2789

الهی❤️

عالی شده مامانِ مهربون.

آرزومه منم یه روز مامان بشم

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الهی❤️عالی شده مامانِ مهربون.آرزومه منم یه روز مامان بشم

فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه 

میشه واسه نیست دلم صلوات بفرستید.😍 انشاالله حاجت روایی همه

فدات انشالله گلم به حق صاحب این روزا طعم مادری و بچشی و هیچکس در حسرت مادر شدن نباشه

قربونت برم عزیزدلم چقدر مهربونی❤️😘

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
الهی❤️عالی شده مامانِ مهربون.آرزومه منم یه روز مامان بشم

انشاالله دامنت سبز بشه 🌱🌱🌱

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

انشاالله دامنت سبز بشه 🌱🌱🌱

قربونت برم قشنگم...

من مجردم هنوز 

ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی بتونم ازدواج کنم.

ولی وقتی بچه هارو میبینم یا مادرهای خوش ذوق رو با خودم میگم کاش منم بتونم در آینده مادر بشم . از بچگی عاشق حس مادری بودم همیشه حیون خونگی داشتم و مثل بچم مراقبت میکردم 😅....

قربونت برم قشنگم...من مجردم هنوز ولی باتوجه به مشکلات خانوادگی زیاد و مشکلات روحیم بعید میدونم حتی ب ...

انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

انشاالله مشکلاتتون برطرف میشن و یه ازدواج موفق خواهید داشت به حق حضرت زهرا

فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.‌برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم 

دخترتون کلاس اوله ؟! والا دختر من پیش دبستانیه از این دنگ و فنگا دارن ...همش هزینه برای ما میتراشن و ...

آره گلم کلاس اول دختر کوچیکم پیش دبستانی 

فداتشم عزیزدلم ممنونم از دعای قشنگت.‌برام باارزشه❤️شاد باشی عزیزم

انشالله گلم یه بخت خوب و زندگی شاد و آرامش داشته باشی تو خونت صدای بچه بپیچه و شاد باشن دلشون