2777
2789
عنوان

پدری که فقط بلده تحقیر کنه

1781 بازدید | 26 پست

کیا باباهاشون اینجورن؟😔

بابام خیلی تحقیرم میکنه با خرفاش اصلا انگار نه انگار من۲۶سالمه نه محبتی ازش دیدم نه هیچی تازه تحقیراو کنایه هاشم باید تحمل کنم..هی خدا😢😢😢😢دلم گرفته حسرت میخورم به اونایی که انقدر پدراشون بهشون محبت دارن😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پدرشوهرمم کلا نداشته های شوهرمو به روش میاره از عمد هم نیست هااا کلا عادت کرده با شوهرم این رفتارو میکنه فقط؛من مامان خودمم زیاد ایراد میگیره..مثلا میگه الان رو این قندون گرد نشسته ولی میخوا تمیز کنم اما جلو کسی نمیگه هاا فقط بخودم؛منم چون مامانمم غر میزنم میگم رو من زوم نکن بی زحمت...(مامانمم وسواسه زیادی هست)

_____%

از رفتاری که ناراحت میشید اعتراض کنید جواب میده

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
پدرشوهرمم کلا نداشته های شوهرمو به روش میاره از عمد هم نیست هااا کلا عادت کرده با شوهرم این رفتارو م ...

اعتراض کنم بدتر میکنه بابای من که اونقدر بیفکره تو‌جمع هم‌ضایعم میکنه😔😔😔

بابای منم تومجریدم اینجوری بود..بعدازدواجم خیلییی خوب شدولی من دیگه همون ادم سابق نشدم..محلش ندادم..به پاهام افتاد که ببخشمش ولی نتونستم..باهاش قهرنیستم ولی رفتارم نشون میده که بخاطر رضای خدا ومامانم هست که باهاش کاری ندارم وگرنه میذاشتمش کنار اززندگیم

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم