2777
2789
عنوان

نامزدمو دیدم ک ازش جدا شدم چندین ماه قبل

| مشاهده متن کامل بحث + 262 بازدید | 23 پست
خیلی حواستگار دارمولی عذاب عالمو میکشم وقتی بحثشون میشه همش فک میکنم اگ گفتن بریم معاینه یا وقتی ب ا ...

وسواس و نشخوار فکری داری

وگرنه خودتم میدونی مشکلی نیست

با افتادن بیشتر بشه؟غیرممکنهتنها دخول و دوچرخه سواری خیلی خیلی سخت میتونه بهش اسیب بزنهبیشتر نمیشه خ ...

خیر دنیا و اخرت ببینید خیلی اروم شدم ...

اما ی نگرانی ته دلم هس ک اگ خون نبینم بعدن ها چی....

ممنونم ازون شبتون بخیر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیر دنیا و اخرت ببینید خیلی اروم شدم ...اما ی نگرانی ته دلم هس ک اگ خون نبینم بعدن ها چی....ممنونم ا ...

اولا پرده ها اکثرا بعداز پارگی خونی ندارند چون غشا هستند و مویرگ کمی دارند

پس نبود خون ربطی به نبود پرده نداره

دوما هنگام دخول به خاطر تنگی واژن و خشکی اولیه دیواره واژن آسیب میبینه و اکثر خونریزی ها به خاطر آسیب دیواره واژنه

پس اصلا نترس

دیواره واژن خونریزی کوچیکی میده و درحد قابل قبول خون میبینی

ثالثا دختر خوب چرا نزدیکی و با خونریزی توی ذهنت تعریف کردی؟

نشنیدی فلانی شب عروسیش حامله شد؟

یعنی تو فکر میکنی همه خونریزی کردند و قیامت به پا کردند؟

نه بابا

تابو شده برای دخترامون

فکر این چیزا رو نکن

خیر دنیا و اخرت ببینید خیلی اروم شدم ...اما ی نگرانی ته دلم هس ک اگ خون نبینم بعدن ها چی....ممنونم ا ...

ممنون از دعای خوبت

انشالله خوشبخت بشی

فکر ازدواج باش حالا که خواستگار داری درست انتخاب کن

معلوم میشه شما خیلی خوبی حق داری که سخت باشه و اذیت بشی ولی سعی کن حال و هواتو عوض کنی برای خودت وقت بزار ورزش تفریحاتی که دوست داری انشاالله یه مورد خوب بیاد و خوشبخت بشی در مورد هایمن هم اصلا نگران نباش خیلی وقتها خون دیده نمیشه و ربطی نداره 

اولا پرده ها اکثرا بعداز پارگی خونی ندارند چون غشا هستند و مویرگ کمی دارند پس نبود خون ربطی به نبود ...

امروز خونه تنها بودم یعنی باز فکر و خیال عالم ریخت سرم درحدی ک نفس تنگی گرفتم... همش فکر میکنم باید قید ازدواج رو بزنم بخاطر ابروم.. همش فک میکنم اینکه دکتر گفت خیلی کمه و قاعده پرده سالمه الکیه همش فکر میکنم اینکه افتادم باعث شد پارگی بیشتر بشه..

اینکه ببرنم معاینه

اصلا دل و دماغ خوایتگار قبول کردن حتی ندارم

اخ خدایا سرم😭😭😭😭😭😭

ممنون از دعای خوبتانشالله خوشبخت بشیفکر ازدواج باش حالا که خواستگار داری درست انتخاب کن

کاش حالم خوب بشه

کاش ب حال خوبم قبل از این اقا برگردم

الان ک دارم براتون مینویسم اشکام سرازیر شده

با خودم فکر میکنم من ک خوشگل بودم، تحصیلکرده هستم خانواده داشتم چرا ولم کرد اون ک ب قول خودش من ی چیز نایاب بودم چرا ولم کرد

معلوم میشه شما خیلی خوبی حق داری که سخت باشه و اذیت بشی ولی سعی کن حال و هواتو عوض کنی برای خودت وقت ...

همش ب این فکر میکنم ی روزی ازدواج کنم و بگن طرف دختر نبود😖😖😖😖😖😖

همش ب این فکر میکنم فردا روزی پدر و مادرم بفهمن

همش ب این فکر میکنم چرا این خریتو کردم اگ خدای نکرده همش پاره میشد چکار میکردم و با خودم میگم نکنه همش شده و دکتر  الکی  گفت نترسم البته ی بار ب دکترم اینو گفتم گفت چرا عزیزم باید اینکارو بکنم سطح قاعده پ سالمه و فقط ی پارگی خراش مانند رو ساعت ۴خورده ک چیزی نیس خیلی کمه حتی نمیتونم برات بخیه بزنم

کاش حالم خوب بشهکاش ب حال خوبم قبل از این اقا برگردمالان ک دارم براتون مینویسم اشکام سرازیر شدهبا خو ...

وسواس فکری نشخوار فکری گرفتی

تو هیچ عیبی نداری

باور کن

خانمی که دوبار اردواج کرده و بچه داره باز برای سومین بار ازدواج میکنه اونم با حال خوب

تو چی کم داری

بهش فکر نکن

ادای پیرزن ها رو در نیار

چشمت زدن چهار قل بخون آیت الکرسی بخون برای خودت