2777
2789

بچه ها من با همکارم نامزد شدیم ک کلی اتفاقات افتاد و جدا شدیم امروز رفتم دفتر قدیمی‌مون و اونم بود و دیدمش دلتنگ و دلتنگ شدم خیلی زیاد 

اینطوری بودم ک میخواستم بزنم زیر گریه و بغلش کنم بگم تو رو خدا برگرد من نمیتونم بی تو دلم تنگه برات من نمیتونم با این اتفاقی ک افتاد تنهایی بسازم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدتر اینکه تو دوره صیغه و اشناییت باهاش ی رابطه داشتم و ب.... اسیب جزئی دیده و از همه پنهون کردم یعن ...

خب عزیزم کار اشتباهی نکردی محرم بودید

نیازی نیست به کسی هم بکی فقط به همسر اینده ات باید بگی که در جریان باشه. نگران هم نباش دیگه مثل قدیما نیست که این قضیه تابو باشه واسه مردها

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

خب عزیزم کار اشتباهی نکردی محرم بودیدنیازی نیست به کسی هم بکی فقط به همسر اینده ات باید بگی که در جر ...

عزیزم وقتی ب مادرم نگفتم ب اونم نمیتونم بگم ... فقط امیدوارم این اتفاق باعث نشه در اینده نتونم ازدواج کنم

این فکر و خیال بکارتت از بیکاریهدیکه معاینه نمیبرندپارگی پرده بیشتر نمیشهبلکه شاید خودش ترمیم بشه چو ...

اگ این قضیه بکارت نبود انقد اسیب پذیر نبودم حداقلش فقط غم فراموش کردن و حذف خاطرات بود 

اما الان انگار یه غم سنگین رو دلمه ک ب هیچکس نمیتونم بگم بحز درد و دل کردن اینجا...

همش میگم قید ازدواج اینده رو بزنم... ی چیز خنده دار بگم جلو اینه وایمیستم نگاه خودم میکنم میگم حیف این چهره و چشما ک دیگ نمیتونه به عروس شدن فکر کنه

اگ این قضیه بکارت نبود انقد اسیب پذیر نبودم حداقلش فقط غم فراموش کردن و حذف خاطرات بود اما الان انگا ...

حالا ی چیز بهت بگم

من ماما هستم توی پزشک قانونی هم بودم

این حرفهایی که بهت گفتم جدی بود

خراش بوده

گناه هم نکردی چون محرم بودی

توی مساله ازدواج به مشکل نمیخوری 

حالا ی چیز بهت بگممن ماما هستم توی پزشک قانونی هم بودماین حرفهایی که بهت گفتم جدی بودخراش بودهگناه ه ...

امیدوارم...

ببخشید دکتر ۲تا رفتم اولی گفت خراشه شاید ترمیم بشه شاید نه کار سنگین ،  د...ل مجدد و... نکن و شایدم ترمیم نشه

ی دکتر دیگ رفتم معاینه کرد گفت سر چهار یه پارگی جزیی هست ترمیم نمیشه ولی بدترم نمیشه مگر با د... اما من بعد از ۲،۳ماه از پله های سرکارم افتادم فرداش خون دیدم و روز بعدش پریود شدم همش فکر میکنم خون اولی بخاطر این بوده ک اون پارگی بیشتر شده و غیره...

و اینکه دکتر دومی گفت سطح قاعده پرده سالمه گواهی هم بهت میدم اگر همین بمونه من همش نگرانم الکی الکی بیشتر بشه و اینکه تو رابطه با همسرم خون نبینم😥

امیدوارم...ببخشید دکتر ۲تا رفتم اولی گفت خراشه شاید ترمیم بشه شاید نه کار سنگین ، د...ل مجدد و... ن ...

با افتادن بیشتر بشه؟

غیرممکنه

تنها دخول و دوچرخه سواری خیلی خیلی سخت میتونه بهش اسیب بزنه

بیشتر نمیشه خیالت راحت

اونی که حرف ترمیم میزنه برای پوله پول

همین

دیگه دکتر نرو

زندگی تو کن

خواستگار خوب داشتی ردش نکن

با افتادن بیشتر بشه؟غیرممکنهتنها دخول و دوچرخه سواری خیلی خیلی سخت میتونه بهش اسیب بزنهبیشتر نمیشه خ ...

خیلی حواستگار دارم

ولی عذاب عالمو میکشم وقتی بحثشون میشه همش فک میکنم اگ گفتن بریم معاینه یا وقتی ب اونم وابسته شدم تو رابطه خون نبینم اگ مادرش چیزی گفت و...

دکترم گفت انقد کمه ک حتی نمیتونم برات ی دونه بخیه بزنم