2777
2789

چی شده؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از راه دور درکت میکنم کامل🥲

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

همه بار آموزش افتاده با منِ مادر..بخدا دیگه نمیکشمممممم

پس تو مدرسه چیکار میکنن؟

راه و رسم مردن را در مجال زندگانی دنیا نیاموخته ایم. چه گرانبهاست در نظر پروردگار، مرگ پاکان؛ همچنان که چیزهای کمیاب گرانبها هستند. به شما راست میگویم، به راستی من در این جهان به امتیازی آمده ام که تا کنون به هیچ بشری داده نشده حتی به...  ،زیرا خدای ما انسان را نیافرید که در جهان او را باقی بگذارد بلکه او را آفریده است تا در بهشت بگذاردش. 🍀 jesus christ.  به نام قدرت مطلق، نيروى برتر، نيرويى كه قدرتت از شمال تا جنوب و از شرق تا غرب گسترده شده. Angel 

وای منم امسال همینم 

به خودم میگم به کلاس چهارم خوش آمدی🤧

اول خودم آموزش میبینم بعد به دخترم یاد میدم 

از زندگی موندم

دوستان مهربونم لطفا یه صلوات هدیه کنیم به آقا امام زمان عزیزمون 🙏🙏🙏🙏🙏💖💚
وای منم امسال همینم به خودم میگم به کلاس چهارم خوش آمدی🤧اول خودم آموزش میبینم بعد به دخترم یاد میدم ...

ینی تا چهارم همینه؟؟؟ دَدَم واییییی

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺
اولی.غیردولتی

اکثرا نیمه اولی ها چون کوچیکترن

دیرتر یاد میگیرن

یک محقق بود میگفت حتی چندماه هم توی تکامل مغز بچه ها موثره

فقط موقع آموزش اصلا دعواش نکن

عصبی شدی برو کنار آب بخور

اگه دعواش کنی استرس میگیره

کورتیزول بر اثر استرس ترشح میشه و یادگیری کمتر میشه

و از همه مهمتر از درس و یادگیری فراری میشه

اکثرا نیمه اولی ها چون کوچیکترندیرتر یاد میگیرنیک محقق بود میگفت حتی چندماه هم توی تکامل مغز بچه ها ...

عزیزم.منم متاسفانه دعواش میکنم.امشبم بخاطر عذاب وجدان دارم میترکم.اضطراب و بی قراری شدید گرفتم و بااینکه خیلی خسته م ولی نمیتونم بخوابم

میشه برای دوباره مادر شدنم صلوات بفرستی؟🥺