2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

🌧دعای باران 🌨**«اَللّهُمَّ اسْقِنا غَیْثاً مُغیثاً، هَنیئاً مَریئاً، مَریعاً، غَدَقاً، عاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ، نافِعاً غَیْرَ ضارٍّ»***   **ترجمه:** خدایا! به ما بارانی سودبخش، گوارا، خوشگوار، فراگیر، پرآب، بی درنگ و بدون تأخیر، سودمند و غیر زیانبار بباران.

۹۰ کم نییییست😭😭😂😂

چرا دیگه ۹۰ خنگ‌ حساب میشه دیگه 😂

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

همه مردها و حتی زن ها ظاهر براشون مهم 

ولی اینکه اون ظاهر چی باشه بر خلاف معیار های زیبایی که تبلیغ میشه خیلی از مرد ها تعریف خودشون از زیبایی رو دارن 

تو اطرافیان که دیدم هر کسی زنش قیافش یک مدلیه ولی از نظر خودش زنش خوشگلترین 

از کجا بفهمیم مال خودمون چنده😂

چندین مدل تست هوش هست 

ولی اگه میخوای دقیق بفهمی باید بری پیش روانسنج 

اگه خواستی منو ریپلای کنی حواست باشه بی احترامی نکنی، وگرنه قلبتو میشکنم💔😔😂  چون یکم‌ دلم از سنگه با هرکسی مثل خودشم (: #افغانی ستیز. 

ببین کلاً خوشمون بیاد یا نیاد قیافه برای همه مهمه 

اما هرکسی یه معیار هایی داره 

و بالاخره وقتی آدم با یکی وارد رابطه میشه یا ازدواج میکنه باید به دلش هم بشینه طرف 

ولی کلاً بعضی ها تو معیار تعیین کردن تو رمان ها سیر میکنن 

بعضی ها هم خودشون مثلاً آنچنان نیستن ولی همه رو میکوبن و نقد میکنن و برای خودشون هم الهه یونانی میخوان که این دسته تو آقایون به مراتب بیشترن 

من خوشم نمیاد راجع به ظاهر کسی نظر بدم چون دوست ندارم کسی هم راجع به ظاهر من نظر بده 

ولی اینایی که تو کوچه خیابون متلک میندازن ، مسخرت میکنن همشون مردن 

بر میگردی نگاه میکنی میبینی اگر بخوای تو هم نظر بدی ده برابر بدتر از اون حرف رو میتونی بهش بزنی 

این کاربری دومم هست 

اتفاقا چون عاقله و خودش رو لایق بهترینا میدونه اول هر چیزی زیبایی چهره رو صد در صددددد در نظر میگیره. از نظر علمبم ثابت شده مردا توی رابطه ای که زن زیباست احساس آرامش و خوشبختی بیشتری دریافت میکنن و بخاطر اون زن بیشتر ایزه ی تغییر دارن. 

مرداییم که با حس ترحم یا اینکه حالا اخلاق مهمتره با یه دختر زشت یا چهره ی معمولیتر ازدواج کردن اغلب همیشه در جست وجو باقی میمونن و برای همین هیز خطاب میشن.

در صورتی که همه اشون واقعا هیز نیستن، انتخاب اشتباهی داشتن که با روان خودشون سازگار نیست.

حتی تو طلاق ،مردا همچنان سعی میکنن از دور مراقب زن زیبای سابق باشن اما زن زشت رو حتی اسمشم نمیارن