2777
2789
عنوان

کینه جن**ششمین خاطره ترسناک**

| مشاهده متن کامل بحث + 14504 بازدید | 90 پست

بعد اونروز خیلی اذیت هاشون کم شد و تونستم بعد یه سال آرامش داشته باشم تو خونه ولی یک روز صبح بعد از اذان صبح شوهرم اومد خونه و گفت خیلی عجیبه گاو که قرار بود چن ماه دیگه بزاید ولی دیشب گوساله بدنیا اومده صبح برو و گوساله و گاو رو بیار بیرون تا هوایی عوض کنه حیوان بیچاره منم صبح بعد از خوردن صبحانه رفتم و چون طویله زیر زمین بود و زمین را کنده بودن و چندین متر

رفته بودن و آنجا را طویله کرده بودن که زمستان حیوانات از سرما در امان بمانند، وقتی رفتم داخل طویله خیلی تاریک بود به زور گوساله رو پیدا کردم و بغلم گرفتم و آوردم بیرون ولی گاو دنبال گوساله نیومد منم بزوز گوساله رو با هزار زحمت بیرون بردم ولی تا رسیدم بیرون از ترس نزدیک بود بمیرم بغلم به جای گوساله یه سگ سیاه خیلی وحشتناک بغلم بود منم جیغ زدم و انداختم زمین سگو با ترس دویدم خونه ولی بازم دست از سرم برنداشتند و همین که میرفتم داخل طویله میدیدم که یکنفر که صورتش دیده نمیشد از جلو چشمانم رد میشد و

تو تاریکی ناپدید میشد یا بعضی وقتا که که تنها میشدم احساس میکردم چن نفر کنارم حرف میزنن ولی من متوجه نمیشم چی میگن یا چند بار دیدم که همون موجود که روز به وضوح دیدم خیلی وحشتناک بود بدنی سیاه و پر مو یهو داخل طویله شد و بعدش دیده نشد، یکروز وقت غروب بود که داشتم گاو رو میدوشیدم احساس کردم یکنفر دقیقا پشت سرم ایستاده و من چون نشسته بودم صدای نفس زدانشو یا خرناس کشیدنشو شنیدم که کم کم داشت تو اون تاریکی سرشو بهم نزدیک میکرد همین که سرمو برگردوندم دیدم همون موجود با دندون هایی که از دهنش زده بود

بیرون و سری بزرگ و صورتی سیاه و پر از مو و چشمایی که به رنگ خون بود دقیقا صورت به صورت من کنارم نشسته دیگه از ترس نتونستم دووم بیارم و همونجا غش کردم نمیدونم چند ساعت بیهوش اونجا افتاده بودم که شوهرم اومده بود و منو برده بود بیرون بعد از اونروز دیگه من طویله نرفتم و از ترس به اونجا نزدیک نشدم و گذشت من باردار شدم و یکروز که تابستون داشتم تو باغ که تو جنگل راه جن بود انگور میچیدم احساس کردم خیلی خستم گفتم پس همینجا زیر درخت یکم بخوابم هنوز چشمام گرم نشده بود که احساس کردم یه چیزی کنارمه زود..

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخونم یا نه؟ شب تنهام😐 چیکار کنم؟😖😖😖هوووف😥😥

نخون برو تاپیک بغلی..

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
بهت پيام دادم خصوصي

عزیز نمیدم بیخیالشو

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

تورو خدا منو بندازین بیرون وووووووووی

بروبیرون تانیومدم ننداختمت😒😒😒😒😒😱😆😆😆😆😆

یکی میخادخودموبندازه😓😓😓😓

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋
منووووو:)))))

انگار مرض دارم خیلی ترسوام به خدا

یه روزی رفتیم تو کوچه با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم اخرین بار بوده😥😣کی فکرشو میکرد یه روز با ادمایی حرف بزنیم که تا اخر عمرمون شاید هیچ وقت نبینیمشون🤩😍

چرا همه میگن   میترسم ,خاک تو سرم😁😂

دستی بر تا.رو.ت ، ورق، طالعع بینی، ستاره بینی، قهوه و... دارم..دوست داشتی بیا برات انرژی تو بخونم..از حال و آینده.. (کارم با احترام رایگان نیست)

از ترس چشمامو باز کردم دیدم که یه سگ سیاه و سفید خیلی بزرگ که گردنشم یه قلاده که فک کنم چرم هم بود روبروم خوابیده بود تا من چشامو باز کردم یهو سگ محکم تکون خورد و به من خیره شد و پارس کرد و یهو ناپدید شد و و من از ترس سبد انگور رو برداشتم و دوان دوان به طرف خونه حرکت کردم ، بعد گذشت چن ماه که بچم بدنیا اومدم و همه نزدیکا و فامیل میومدن خونمون و مادرم هم یک هفته خونه ما موند و تا ازم مراقبت کنه و پدرشوهرمم یک دعانویس دوره گرد آورد که برای بچه دعا بنویسد و بعد یک هفته مادرم رفت و من خودم کارامو

انجام دادم ، فردای اون شب که هیشکی خونه نبود و شوهرم و پدرشوهرم رفته بودن سر زمین که آبیاری کنن منم خونه تنها بودم و بچمم که ده روزم نشده بود بدنیا اومده بود نصف شب خوابیده بودم که صدای باز شدن در رو شنیدم دیدم که همون موجود زشت وارد اتاق شد برگشت بهم گفت رفته بودم سرزمین شوهرتو بکشم ولی دستش بیل بود برگشتم الانم اومدم بچتو ببرم که من محکم بچمو به بغلم چسبوندم و شروع کردم بلند بلند بسم الله خوندن و آیت الکرسی خوندن ولی اون موجود انگار رفتنی نبود منم از ترس گریه میکردم و جیغ میزدم بچمو محکم

تو سینم چسبونده بودم که یهو بلند داد زدم یا حسین یا ابوالفضل که دیدم اون موجود یهو واساد و کم کم برگشت و رفت و منم تا اومدن شوهرم بچمو گرفته بودم و گریه میکردم شوهرم اومد و قضیرو بهش گفتم و اونم سعی میکرد آرومم کنه ولی من همش میترسیدم نگران بودم به بچم آسیب برسه بعد گذشت چند روز که از اون موجود خبری نبود شب هممون خواب بودیم و بچمم کنار من خوابیده بود که نزدیکای اذان صبح صدای خفه مانندی بیدارم کرد زود چشامو باز کردم و دیدم بچم کنارم نیست و انتهای اتاق نزدیک در بود و داشت گریه میکرد و صداش ب زور

شنیده میشد زود با ترس و نگرانی بچمو بغل کردم و تا صبح ولی گریه میکرد صبح بچمو کنار شوهرم خوابوندم و صبح رفتم به کارام برسم بعد چن ساعت که اومدم دیدم بچم خوابیده و نفس نمیکشه بغلش کردم زجه زدم هرچقد تکونش دادم سینمو دراوردم بهش شیر بدم ولی بچم مرده بود و منم موندم و ی دنیا غم از دست دادن بچم که پدر شوهرم بچمو بزور ازم جدا کرد ببره خاک کنه وقتی که لباساشو درمیاورد دیدم که روی گلوش پشت بچم کبودی هایی دیده میشد انگار که به پشتش محکم ضربه خورده بود...

نمیخونم☺☺😥

افرین..

من پریروز عصرتنهابودم یکی ازتاپیکای ترسناک و خوندم توهم زده بودم همش میترسیدم 😓😓😓😓😳😳😳