2777
2789
عنوان

توروخداااا فقط متاهلای باسیاست بیایننن کمککککک😣😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 19 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اووووفففف نگم برات مار خوش خط و خال زرنگ باسیاست هر چی هم بیشتر احترام میذاری بدتر میشه

با هرکی مث خودش رفتار نکنی بعدا خیلی پشیمون میشی

جواب خوبیو با خوبی و جواب بدیو با بدی بده. هرکی هرجور دوس داره میتونه درموردت فک کنه،مگ شخصیت تو به نظر و حرف دیگران وابسته اس؟ گلم خودتو بیشتر دوس داشته و مراقب حال خودت باش ن دیگران

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖

با هرکی مث خودش رفتار نکنی بعدا خیلی پشیمون میشیجواب خوبیو با خوبی و جواب بدیو با بدی بده. هرکی هرجو ...

ببین من ده ساله عروسشم البته از نامزدی تا الان..نگم که چقدرررر با زبونش اشک منو دراورد و یه بارم عذرخواهی نکرد ولی من بخاطر کار نکرده عذرخواهی کردم..دیدم دارم کوچیک میشم و همشش داره میگه تو فک میکنی کی هستی درحالی که هم از نظر تحصیل هم جایگاه اجتماعی و هم همههه چی یه سرو گردن از خوذش و زنای پرحرف دورش بالاتر بودم..بعد از مدت هااا صبوری و سکوت برگشتم گفتم از همتون بهترم از همتون سرترم گفتم هر چی بیشتر تحقیر بشم بیشتر انگیزه میگیرم که برم بالاتر..من الان ارشد داخلی جراحی دارم از نظر جایگاه احتماعی بالاترم اینایی که میگم برای پز نیست چیزیه که هست دیگه از این حرف من به بعد بود که ذیگه دهنشو بست و همش بهم میگف عزیزم و فلان منم باهاش فاصلمو حفظ کردم کم محلی کردم تا الان

ببین من ده ساله عروسشم البته از نامزدی تا الان..نگم که چقدرررر با زبونش اشک منو دراورد و یه بارم عذر ...

کار خوبی کردی عزیزم هیچوقت به هیچکس اجازه ارزشتو بیاره پایین. ادامایی ک ازت پایین ترن با تحقیر و زیرپا گذاشتن تو میخان قد خودشونو بلندتر کنن و فک میکنن اینجوری بزرگتر و بهتر دیده میشن،کسی ک واقعا بخودش اعتماد داره و از شخصیت و جایگاه خاصی برخورداره هیچوقت هیچ میلی به تحقیر دیگران نداره. تحقیر کلا از کمبودها نشات میگیره

نور و عشق خدا همدم همیشگی هر لحظه هاتون💖