2777
2789

شوهره یک کشوره دیگه هست

زن ایران مثلا

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا قابل درک نیس برام ک بخام نظر بدم

منم

✨میگن دعای نی نی سایتیا خیلی گیراست لطفا برای ازدواجم که چندین ساله معلقم و گره اندر گره افتاده دعا کنید یا صلوات بفرستید😘🥺

شرایط ایجاب کرده.

اره ولی هر دو هرز میپرن😑

اصلا نمیدونم درک کنم

تو همچنین شرایط میخوای ازدواج کنی که چی بشه

چه سودی برات داره 

اگه ماه تولد و اسم رو تو شخصیت تاثیر گذار میدونی .. اگه فکر میکنی پول و مدرک شعور و فرهنگ میاره .. اگه یه ویژگی رو به کل یه شهر، جنسیت، شغل، قوم ربط میدی .. نمیخوام کوچیکترین نظری در مورد هرچیزی ازت بشنوم

اصلا نمیدونم درک کنمتو همچنین شرایط میخوای ازدواج کنی که چی بشهچه سودی برات داره

همینو بگو آدم ازدواج نکنه بهتره که اینجوری

مث نسرین مقانلو و شوهرش اصلا نمی تونم درکشون کنممخصوصا که بچه هاشم از بچگی پیشش نبودن

عه ایناهم این مدلی هستن نمیدونستم

پس نیاز عاطفی جنسی و...اینارو چیکار میکنند اصلا همو نمیبینند

مهاجرت سخته و طولانیه حتما هنوز شرایط رفتن خانومه جور نشده تا ابد که قرار نیست جدا بمونن

طرف اراده کنه میتونه بره پیشش😐

در یک روز

عه ایناهم این مدلی هستن نمیدونستمپس نیاز عاطفی جنسی و...اینارو چیکار میکنند اصلا همو نمیبینند

گاهی سه چهار سال یا بیشتر هم رو نمی بینن حتی بچه هاش رو

الان دیگه بزرگ شدن پسراش که یکیش هم دو سه سال پیش فوت کرد متاسفانه