نمیدونم چ مرضیه از بچگی عاشق معلمی بودم ولی نشد... حالا نگاه ب حقوقش میکنم میگم واقعا چ ارزشی داره هرکار دیگه ای بخام بکنم بهتره ولی ته دلم میگم پرستیژش بالاس حیف که نشد
میخام ب شغلای دیگه فکر کنم ولی این حسرته اعصابمو خرد میکنه من میخام ب درامدهای بالا برسم این حسرت جلوموگرفته
انقد معلم فله ای برداشتن حالا همونا پزشو ب من میدن... اعصاب آدمو خرد میکنن. اینا نبودن من بیخیالش بودم الان یه کار دیگه میکردم. حالا تازه رسیدم ب این که کار جدید شروع کنم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من قبول شدم بعد از مصاحبه خودم انصراف دادمبه نظرم ارزش نداشت
مصاحبه چیا میپرسن باید چادری باشی؟
تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐
اگر عشق داری به معلمی تا چهل سالگی استخدام میکنن...حقوقش کمه اما محیط شغلیت امنه...یه سال بکوب بخون بدون شک قبولی...از الان برا استخدامی بعدی برنامه ریزی کن موفق میشی حتما...من ۴ ماه خوندم قبول شدم با وجود خونه داری و شاغل بودنم
منم ب این رسیدم ک حوصله حقوق پایین و اون همه مسئولیت بچه رو ندارم. فقط میخام کار کنم کاری ک بتونم ازش درامد زیادی داشته باشم ولی برعکس شما هیچ موقعیت شغلی ندارم متاسفانه
من نمیخوام بی کسی خدایی نکرده بی احترامی کنم واقعا هم معلمی شغل شریفیه
ولی یکیش مثل همسر من که تو حوزه تکنولوژیه هرکاری کردم حتی نذاشت آزمون استخدامی هم شرکت کنم هی میگفت حیف عمرت نیست بذاری پای کاری که حتی جای پیشرفت هم نداره حداقل یه کاری رو شروع کنم که بعد ۱۰ سال پیشرفتی توش باشه نه اینکه فقط سالهاتو بسوزونی
اگر عشق داری به معلمی تا چهل سالگی استخدام میکنن...حقوقش کمه اما محیط شغلیت امنه...یه سال بکوب بخون ...
عاشق بودم دیگه نه. پارسال یکسال کامل خوندم نمرم بالا سد ولی ب سابقه دارا امتیاز دادن و من رد شدم امسال و سالای بعدم همینه پس نمیصرفه باز بشینم بخونم. جوان دنبال کار جدیدم اما نمیدونم چی
اره با چادرقد مانتو اینچیزا هم مهمهتحقیق محلی هم اینا مهمهسوال اعتقادی و احکام و سیاسی هم که فراوان
😕
تاپیکهام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته. 🙄 قضاوت نکن، چون نمیدونی پشت هر خط چی گذشته. 😒به حسودا و عقدهایها: هر بار که تاپیکمو حذف میکنین، یه نفر بیشتر میفهمه که حرفام تاثیر داره. 🤭 و به نینییارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐