2777
2789
عنوان

مگه همه باید دکتر مهندس معلم شن

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 40 پست
خوب بزار اونا معلمی کنن🤣 با معلمیشونم پز بدن☹

والا

انقد معلم فله ای برداشتن حالا همونا پزشو ب من میدن... اعصاب آدمو خرد میکنن. اینا نبودن من بیخیالش بودم الان یه کار دیگه میکردم.  حالا تازه رسیدم ب این که کار جدید شروع کنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جدی میگی؟چه جسارتیحالا چیکار میکنی؟

اره والا

الان۳۱

زندگی میکنم و بچه داری

تفریح و موسیقی

یکم تحقیق کردم دیدم به دردم نمیخوره

و اکثر معلمایی مه دورم میدیدم ناراضی بودن

البته من موقعیت شغلی زیاد داشتم که بعد از ازدواج دیگه دلم نخواست کار کنم

من قبول شدم بعد از مصاحبه خودم انصراف دادمبه نظرم ارزش نداشت

مصاحبه چیا میپرسن باید چادری باشی؟ 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

اگر عشق داری به معلمی تا چهل سالگی استخدام میکنن...حقوقش کمه اما محیط شغلیت امنه...یه سال بکوب بخون بدون شک قبولی...از الان برا استخدامی بعدی برنامه ریزی کن موفق میشی حتما...من ۴ ماه خوندم قبول شدم با وجود خونه داری و شاغل بودنم

چیکار کنم پس؟ باید یه کاری شروع کنم وگرنه دیوونه میشم

ببین به چی علاقه داری

ببین چه حرفه ای رو میتونی زود یاد بگیری

مثلا الان هوش مصنوعی و برنامه نویسی خیلی خوبه

اما اگر فکر کردی پزشکا و مهندسا همه خوشبخت و پولدارن اشتباهه

اره والاالان۳۱زندگی میکنم و بچه داریتفریح و موسیقییکم تحقیق کردم دیدم به دردم نمیخورهو اکثر معلمایی ...

خوبه ک راضی هستی. آدم هرطور دلش خوش باشه باید همونکارو کنه.

منم ب این رسیدم ک حوصله حقوق پایین و اون همه مسئولیت بچه رو ندارم. فقط میخام کار کنم کاری ک بتونم ازش درامد زیادی داشته باشم ولی برعکس شما هیچ موقعیت شغلی ندارم متاسفانه 

من نمیخوام بی کسی خدایی نکرده بی احترامی کنم واقعا هم معلمی شغل شریفیه 

ولی یکیش مثل همسر من که تو حوزه تکنولوژیه هرکاری کردم حتی نذاشت آزمون استخدامی هم شرکت کنم هی میگفت حیف عمرت نیست بذاری پای کاری که حتی جای پیشرفت هم نداره حداقل یه کاری رو شروع کنم که بعد ۱۰ سال پیشرفتی توش باشه نه اینکه فقط سالهاتو بسوزونی

اگر عشق داری به معلمی تا چهل سالگی استخدام میکنن...حقوقش کمه اما محیط شغلیت امنه...یه سال بکوب بخون ...

عاشق بودم دیگه نه. پارسال یکسال کامل خوندم نمرم بالا سد ولی ب سابقه دارا امتیاز دادن و من رد شدم امسال و سالای بعدم همینه پس نمیصرفه باز بشینم بخونم. جوان دنبال کار جدیدم اما نمیدونم چی

ببین به چی علاقه داریببین چه حرفه ای رو میتونی زود یاد بگیریمثلا الان هوش مصنوعی و برنامه نویسی خیلی ...

مم شوهرم کارش دکوراسیون داخلیه. از صفرتاصد اجراش

میگه باهم کار کنیم خیلی دلم میخاد شروع کنیم باز باهم بهتر پیش میریم ولی نمیدونم چیکار کنم.. اصلا ایده ای ندارم

اره با چادرقد مانتو اینچیزا هم مهمهتحقیق محلی هم اینا مهمهسوال اعتقادی و احکام و سیاسی هم که فراوان

😕 

تاپیک‌هام شاید برای بعضیا رویا باشه، ولی برای من واقعیته.  🙄 قضاوت نکن، چون نمی‌دونی پشت هر خط چی گذشته.  😒به حسودا و عقده‌ای‌ها: هر بار که تاپیکمو حذف می‌کنین، یه نفر بیشتر می‌فهمه که حرفام تاثیر داره.  🤭 و به نینی‌یارا: حذف کردن یعنی ناتوانی در فهم، نه قدرت در مدیریت.🙄😐

من نمیخوام بی کسی خدایی نکرده بی احترامی کنم واقعا هم معلمی شغل شریفیه ولی یکیش مثل همسر من که تو حو ...

افرین منم الان ب این نتیجه رسیدم... حیف ک این همه سال خوندم... کاش از همون موقع میفهمیدم تاالان چقد تو کار هودم پیشرفت کرده بودم