2777
2789
عنوان

حقوق3تومن 🙄

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 52 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو 

۴ روز در هفته برای پایه هشتم و نهم کمه ۳ تومن 

من ۳ روز در هفته فقط ۱ ساعت تا ۱ ساعت و نیم میرم برای پسرخالم کلاس شیشمه 

یعنی هم درسش آسون تره هم ۱ روز کمتر میرم در هفته 

ماهی ۳ تومن میگیرم 

تو باید قطعا ۶ ۷ تومن بگیری تازه اینم چیزی نی تو ایران برای موسسه 

من میرم خونه خالم حالا زیاد سختم نی

خدا هست ؛ خدا منو میبینه✨️🖤

عزیزم امضامو بخون ، من موقعیت الانمو مدیون همون موسسه ای هستم ک ههمینقدر کم بهم میداد، ولی تو شیراز ...

والا. برا من نوعی که درآمدم صفره و هیچ جای دیگه کار بهتر برام نیس به تومنم بدن باید برم اگه کار خوب باشع

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

ب عشق تدریس ادبیات رو انتخاب کردم و رفتم تا ارشد.ازدواج کردم نشد دکترا بگیرم. ازم ...

خب اگر سنت بالای ۴۰ هست، بنظرم ۳ تومن کمه و ضمن اینکه یکم دیره برا اینکه شاخه به شاخه شی، چرا تو مدارس به عنوان دبیر حق التدریس نمیری؟

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
سه تومن چی میدن؟ من فقط امروز ۳و 700 خرج تعمیر برد لباسشوییم کردم

نمیدونم  چطور  روش   اومد   گفت  ۳تومن. 

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
خب اگر سنت بالای ۴۰ هست، بنظرم ۳ تومن کمه و ضمن اینکه یکم دیره برا اینکه شاخه به شاخه شی، چرا تو مدا ...

استخدام میخواد؟

دریای شورانگیز چشمانت چ زیباست   آنجا ک باید دل ب دریا زد همینجاست
ب عشق تدریس ادبیات رو انتخاب کردم و رفتم تا ارشد.ازدواج کردم نشد دکترا بگیرم. ازم ...

عزیزم آزمون آموزش و پرورش شرایط سنی رو الان تا ۴۰ سال افزایش داره تازه به ازای تاهل و بچه هر کدوم یکسال به سن اضافه میشه

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤