fatemeh0x مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1086 عنوان ضد لک کلینیک 70 بازدید | 11 پست کسی استفاده کرده؟کلا واسه جای جوش و لک های قدیمی چ برندی خوبه؟؟ نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین دیروز | 01:20 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
jana001 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5240 نمیدونم اینو ولی من بخرم اکسیس وای یا دکتر آلتیا میخرم میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
fatemeh0x مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1086 نمیدونم اینو ولی من بخرم اکسیس وای یا دکتر آلتیا میخرم اکسیس وای که میگن واسه لک های قدیمی خوب نیس نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین
jana001 عضویت: 1399/07/20 تعداد پست: 5240 اکسیس وای که میگن واسه لک های قدیمی خوب نیس گلم اینو بدون هیچ چیزی لک قدیمی رو از بین نمیبره مخصوصا اگر لک ناشی از جوش نباشه لک دوره داره اگه قدیمی باشه کاریش نمیشه کرد میشه یه صلوات مهمونم کنین خیلی زندگی پر مشکلی دارم 😔🐾همه دوست نی نی سایتی دارن همه جا ام دیگه رو تگ میکنن چرا من پس ندارم
مادرزمستان۸ عضویت: 1403/06/22 تعداد پست: 5756 ترکیدنت مبارکدرضمن مگه میشه چون وضع خوب نیست بچه مثلا ۵ ساله را کشت؟ که جنین را بشه بکشی؟بعدهم شاید تا ۱۰ سال دیگه وضع خوب بشه از کجا میدونی همینطور میمونه؟ ❌❌❌❌جون عمت لایک نکن😭😭😭❌❌❌❌
fatemeh0x مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1086 ترکیدنت مبارکدرضمن مگه میشه چون وضع خوب نیست بچه مثلا ۵ ساله را کشت؟ که جنین را بشه بکشی؟بعدهم شاید ... نترکیدم عمو نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین
ارکیدصورتی عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 3559 نترکیدم عمو چرا باید بترکید من فوم شستشوی کلینیک خریدم صورتم بعد مصرفش پر لک شد
fatemeh0x مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1086 چرا باید بترکید من فوم شستشوی کلینیک خریدم صورتم بعد مصرفش پر لک شد جدی؟؟چن وقت مصرف کردی؟ نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین
ارکیدصورتی عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 3559 جدی؟؟چن وقت مصرف کردی؟ نزدیک دو سه ماه حالا من صورتم اصلا لک نمیشد البته پوست با پوست فرق داره و برای من خوب نببود
fatemeh0x مدیر استارتر عضویت: 1401/06/21 تعداد پست: 1086 نزدیک دو سه ماه حالا من صورتم اصلا لک نمیشد البته پوست با پوست فرق داره و برای من خوب نببود خب از اصل بودنش مطمئن بودید؟بعد از استفاده ضد آفتاب میزدی؟منم موندم بگیرم یا نهقیمتش هم زیاده حدودا ۵ تومنهدکتر پوستم کلینیکو پیشنهاد داد و گفت قوی ترین ضدلکه نَر های سایت،لطفا ریپلای نکنین
ارکیدصورتی عضویت: 1399/10/01 تعداد پست: 3559 خب از اصل بودنش مطمئن بودید؟بعد از استفاده ضد آفتاب میزدی؟منم موندم بگیرم یا نهقیمتش هم زیاده حدودا ... بله اصل بود بهم گفتن بعدش اب رسان و مرطوب کننده استفااده کنم صبح موقع بیدار شدن و شب موقع خواب باید استفاده میکردم اوضاع صورتم بدتر شد بعد استفاده اش من فقط از فوم شستشوی کلینیک استفاده کردم نه ضد لک