2777
2789
آره هستیحس ششم قوی

سلام میشه منم بگید امسال یا کی حامله میشم و شوهرم دنبال گرفتن گواهینامه پایه دو هست کی درست میشه گواهینانه پایه دو و میگیرش براتون صلوات میفرستم عزیزم الهی شما و خانواده و عزیزانتون همیشه سالم و و بهترینا نصیبتون بشه و پر روزی حلال و فراوون باشید ان شاالله بحق خدا و خانوم حضرت فاطمه زهر (س)

سلام لطفا واسه من بگو واقعا کم اوردمو کلافم کاش میدیدمتون ،لطفا کمکم کنیدبگین در آینده امیدی به بهتر ...

لطف کنید در حد دو سوال بپرسید که بتونم 

به همه جواب بدم.

در رابطه با سوال شما ارتقای کاری دارید؟بله تا 9 وعده زمانی 

دیگه.(9 هفته)

سوال دوم شما در رابطه با ازدواجتون؟ازدواجتون با غریبه 

هست،در سال ۱۴۰۵ میاد،شغلشم تقریباً خوبه.

اگر راضی بودید بگید ممنون میشم.

و به نیتم صلوات بفرستید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه ترخدا یکم خصوصیات منو بگیو بگی چند سالگی ازدواج میکنم؟ با چجور آدمی؟

دختر خانوم با قد تقریبا متوسط بین ۱۵۸الی۱۶۸

خونگرمی ولی با هر کسی نشست و برخاست نمیکنی 

و در دیدار اول یکمی ببخشید اینو میگم ولی خشک 

رفتار میکنی،دیگه همین.

چقدر درست بود😁🤔

سلام عزیزم عزیزم شرمنده ما ی مشکل خانوادگی داریم ۴ ساله درگیرشیم این مشکل کی حل میشه؟وضع زندگیمون به ...

سلام و درود بیکران 🌹 

سپاس از اعتماد شما 🙏🏻

گلم معذرت میخوام فقط دو سوال رو میتونم پاسخ

بدهم.اگر مایلید جواب تمام سوالاتتون بگیرید پیام بدهید.

گلم متاسفانه در رابطه با سوال اولتون بهتره بگم

برای شما سنگین زده شده و تا با تل نکنین این مسئله 

کش دار تر میشه.

ولی از آقای که مسلمان هست و ریش بلند و سفیدی 

داره از توابع کرمانم هست اون برای شما وساطت خیر 

میشه.

چقدر درست بود؟

اگر راضی بودید ممنونم میشم بگید.

به نیت سلامت شدنم صلوات بی زحمت بفرستید 

سلام و درود بیکران 🌹 سپاس از اعتماد شما 🙏🏻گلم معذرت میخوام فقط دو سوال رو میتونم پاسخبدهم.اگر مای ...

عزیزم ممنونم 

یعنی شما میگی برامون طلسم گرفتن 

شرمنده این ک میگید سنگین زده شده یعنی چی متوجه نشدم

بله گلم متاسفانه.سنگینی نخواستم بگم دعا و تل سم

عزیزم خودمم حس کردم اخه ما قبلش زندگیمون خوب بود اوکی بود یهو کلا کاره پدرم بد شد کلا ی جور دیگه شد همه چی 

واقعا نمیدونم چیکار کنم شما ب نظرتون چ کاری بهتره انجام بدم؟

عجیبین شما.شما حس ششمی معرفی میکنی بعد به منم پیام دادیی وقتمو گرفتی چرا.پیامتم میدم اصلاً برات مهم ...

من اين همه منتظر موندم پيامي نفرستادي🥲ببخشيد مرسي بابت اينكه وقت گذاشتي چيزاي كه بهم گفتي هم درست بودن ان شاالله در پناه خدا باشي🩷✨

لطف کنید در حد دو سوال بپرسید که بتونم به همه جواب بدم.در رابطه با سوال شما ارتقای کاری دارید؟بله تا ...

لطفاً برای دختر منم بگو نیت کنی کی خواستگار خوب میاد براش جواب مثبت میده انشاالله خوشبخت بشه ممنون میشم جواب بدی

لطف کنید در حد دو سوال بپرسید که بتونم به همه جواب بدم.در رابطه با سوال شما ارتقای کاری دارید؟بله تا ...

سلام روزتون بخیر

کی ازدواج میکنم و چه ویژگی هایی داره طرف

و نتیجه ازدواجم چطوره 

شاغل میشم در آینده ؟