2777
2789

خیلی بی لولی هستش؟ یعنی می‌تونه باعث بشه خدا آدمو به هدفاش نرسونه؟ البته فقط پز دادن به افراد بد ذاتی که آدمو کوچیک کردن یا زخم زبون زدن یا اینکه با شکست خوردن آدم خوشحال میشن

پز دادن بده 

به ادمای حسود پز بدی هم حسادتشون بیشتر میشه و امکان این که ضربه بزنن بهت هم بیشتر میشه 

خدا هم تو قرآن گفته هیچ متکبر فخرفروشی رو دوست نداره

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه استادی داشتم میگفت تحصیلات رو بعد از دیپلم رها کرده بود. اما واسه اینکه دخترخالش بهش پز پزشکی قبول شدن رو داده خواسته روشو بزنه زمین نشسته دوباره به درس خوندن و مقاطع تحصیلی رو تا دکتری ادامه داده!

انگیزه اولیش دقیقا پز دادن متقابل بوده

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
یه استادی داشتم میگفت تحصیلات رو بعد از دیپلم رها کرده بود. اما واسه اینکه دخترخالش بهش پز پزشکی قبو ...

من توی حالت عادی از تکبر و تو چشم کردن خودم به شدت بدم میاد اما واقعا اطرافم آدم های بدی دارم که منتظرن یکم کم بیاری که فقط تحقیرت کنن برای همین ناخودآگاه هر چیزی خوبی از خدا میخوام پررنگ ترین چیزی که توی ذهنم هست اینه که تو چشم اونا بکنم و این چیزیه که جدیدا بهش دقت کردم

من توی حالت عادی از تکبر و تو چشم کردن خودم به شدت بدم میاد اما واقعا اطرافم آدم های بدی دارم که منت ...

کار خوبی میکنین 

خود خدا گفته با متکبر مثل خودش برخورد کنیم

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿