2777
2789
عنوان

دندون مصنوعی

88 بازدید | 19 پست

سلام کسی تابحال دیدین تو سن کم، یک تکی دندون مصنوعی گذاشته باشه؟ راسته ک میگن دندون مصنوعی تکی دندون کنارها رو خراب می کنه؟ پول ایمپلنت ندارم😩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اره خراب میکنه دندون کناری ها خودم یکی کشیدم میخاستم دندون مصنوعی بزارم دیروز از دندان پزشک پرسیدم ...

وای حالا چیکارکنم😩... ترس ک نداره عزیزم. سه ماه طول میکشه بعد اوکی هست. این گفت 20 میلیون هزینه ایمپلنت هست. 

اره خراب شده بود کلا پوسیده بود کشیدم  منم ۴۰ سالمه ولی از ایمپلنت بعد صحبت کردم پیشم وحشت میکنم برم ولش کن ماله من دیده نمیشه بزار همین جوری بمونه چون دیروز پرسیدم برای دندان مصنوعی گفتم برام درست کنه که اونم گفت نه نزار فشار میار به دندون کناریها  اونا خراب میکنه منم گفتم ولش کن پس

اره خراب شده بود کلا پوسیده بود کشیدم منم ۴۰ سالمه ولی از ایمپلنت بعد صحبت کردم پیشم وحشت میکنم برم ...

آهام. آره منم شنیدم که میگن خوب نیست. حالا شما اگه ی وقت دوتای کنارش خدای نکرده خراب شه، می تونی اون موقع  سه  تا روکش کنی. که جاش پر شه، ولی واسه من دیده میشه و دندون های کنارش سالم هستند.