2777
2789
عنوان

دلم نمیخوام ولی مجبورم جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 96 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان جابجا شدیم ،ولی دعواهامون تموم نشده چون من نمیتونم باور کنم این کاری که با ما کردن رو،همسرمم با ...

وای چقد وحشی😐

دیگه هیچ حرفی نیست توش با همچی روانی چطور تا الان موندید 

مگه بچت پیشت نیس؟

چرا تو یه خونه هستیم مامانم انقدارزش قائله براش .حتی بچرو مادرش نگه نداشت وقتی کارمیزم مادرخودم نگه میداره.میریم خونه مامانم میره توگوشی نه باکسی حرف میزنه نه چیزی.امروز گفتم عیبه برامن ارزش نمیدی براخودت ارزش بده باهام دعواکزدانقدکش دادبمامانم زنگ زد مثل همیشه دعواها.هرباردعوابمامانم زنگ میزنه ناراحتش میکنه‌ بمادرخودشم واس نازکشی زنگ میزنه

اصلش دولت ولی وقتی به این فکر می‌کنم همین امروز ده تومن رفتیم فروشگاه خرید کردیم با کارت من و اون ن ...

نه😐تا الانم زیاد موندی 

خاک عالم تو سر شوهر بی لیاقت و بی غیرتت 

واقعا با چه منطقی موندید با همچی اشغالی 

وای چقد وحشی😐دیگه هیچ حرفی نیست توش با همچی روانی چطور تا الان موندید

نمی‌دونم 

هم دوسش داشتم الان ی جورایی فقط دلم میسوزه برای دخترم و اینهمه سال زندگی 

ولی میدونم آخرش باید جداشم 

🦋
من حق هیچی ندارم .بهمم میگ انقد فشارت میدم تواین زندگی

خب چرا جدا نمیشی 

این ازین حرفا نمیزنه الانم اومده منت کشی ولی چ فایده خودمم نمی‌دونم چرا این زندگی رو دارم تحمل می‌کنم 

🦋
[QUOTE=400981631]شما مادرشوهرش نیستی احیان اوالا درست حرف بزنید دومااگ حونع روترک کنه بعدا میتونهعدم ...

من خونه رو ترک نمیکنم 

همه چیز اینجا مال منه 

من به فکر اینم برم شکایت کنم ازش که امشب زده منو یه پرونده داشته باشم 

بعد جدا شم شاید برای بچه زورم برسه

🦋
نه😐تا الانم زیاد موندی خاک عالم تو سر شوهر بی لیاقت و بی غیرتت واقعا با چه منطقی موندید با همچی اشغ ...

نمی‌دونم 

نمی‌دونم 

چون احمقم 

هرچی تو کارم موافقم تو زندگی یه احمقم 

🦋
خب چرا جدا نمیشی این ازین حرفا نمیزنه الانم اومده منت کشی ولی چ فایده خودمم نمی‌دونم چرا این زندگی ر ...

دست من نیست قانون اجازه نمیده حتی ی مرد میتونه تاپنج سال ولت کنه بره وطلاقت نده