2777
2789
عنوان

دلم نمیخوام ولی مجبورم جداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1271 بازدید | 96 پست
کار همسرم یا خانوادش؟

همسرتون خانواده بهونه اشونه 

هرکسی مشکل حقوقی داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                       
پس پولاشو چیکار میکنه شاید قمار میزنه جدا شی بهتره پول طلاهاتم بگیر

نمی‌دونم میگه اضافه کار نزدن و هزار جور بهونه ما هردومون تحصیل کرده ایم ولی واقعا دخترم با دیدن دعواهامون داره اذیت میشه و نتونستیم پدر مادر خوبی براش باشیم 

🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گریه نکن خداروشکر کن سرکار میری سلامتی مشکلات بدتر هست بی پولی خیانت خودتو ازونا جدا کن راحت

لزوما جدا شدم ولی فکر خرجی که برای اونجا کردم دیوونم میکنه

🦋
نمی‌دونم میگه اضافه کار نزدن و هزار جور بهونه ما هردومون تحصیل کرده ایم ولی واقعا دخترم با دیدن دعوا ...

اخی🥲

ان شالله ک راست بگه😐

ولی مگه میشه اینهمه پول تو یه روز تموم شه 

ی چیزی هست ک نمیگه

اخی🥲ان شالله ک راست بگه😐ولی مگه میشه اینهمه پول تو یه روز تموم شه ی چیزی هست ک نمیگه

میدونم 

من هیچ وقت به پولش احتیاج نداشتم ولی دیگه الان بریدم 

این همه خرج کن کار کن زحمت بکش 

بعد کتک بخور و اونم خانوادش 

🦋
نمی‌دونم میگه اضافه کار نزدن و هزار جور بهونه ما هردومون تحصیل کرده ایم ولی واقعا دخترم با دیدن دعوا ...

😔😔😔منم هرچی کارمیکنم دستشه .خونوادش هرچی بدی بگی پنج سالع میکنن اخرسر میگ مقصرهمه چی تویی .هرچی بی احترامی.هرکاری ک میدونه بدم میاد میکنه.دخترم حیوونکی نمیدونم ایندش چی میشه

چی بگم والا با این فکرا فقط ب خودتون آسیب میزنید پولی ک رفته و دیگه برنمیگرده بهتره فراموش کنید

الان آنقدر سر این موضوع ها دعوا کردیم دیگه حس و حالی نمونده 

بیچاره دخترم 

من میخوام جدا شم ولی واقعا میترسم 

🦋
میدونم من هیچ وقت به پولش احتیاج نداشتم ولی دیگه الان بریدم این همه خرج کن کار کن زحمت بکش بعد کتک ب ...

چه بی چشم و رو 

هار شدن شما نباید خرج خونه رو میدادید پس نقش مرد چیه فقط خوابیدن😐دیگه کاریه ک شده

چه بی چشم و رو هار شدن شما نباید خرج خونه رو میدادید پس نقش مرد چیه فقط خوابیدن😐دیگه کاریه ک شده

وقتی پولی نداره 

و قبلا خوب بود من به خاطر اون سال‌ها خاطره و زندگی ، باهاش ساختم 

وقتی پول نداره حتی صد تومن در روز بده به بچش من چی بهش بگم خرج خونه ماهم خیلی زیاده کل خقوفشم بیاره نمیرسه که این در حد پنج شیش تومن میاره 

🦋
زندگی با این آدم ترسناک تره

ترسم دوری دخترم و اینهمه زحمت برای زندگی و آواره شدنمه 

البته میتونم ماشینمو بفروشم خونه اجاره کنم ولی خب از صفره صفر میشه  از ی طرفم دیگه خرج اینو اونو نمیدم

🦋